Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 (06:57)
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne [Repris]
Del 3498 av 500. Producerat år 2023.
12:35 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed [Repris]
Det går det stærkt, når Sara Lygum og Christian Borregaard kaster sig ud i det hæsblæsende boligmarked. Denne gang skal Sara hjælpe Stine og Yessika med et hus i Hedensted, og det skal gerne ligge et sted, hvor der er knald på foreningslivet. Og så skal husets tv-stue ikke være i stuen, men helst langt væk fra leverummene. Christian er sendt afsted med næsten 10 millioner på lommen, når han skal finde herskabelig stil og højt til loftet i Nordsjælland til Cecilie og Christian. Men med penge kommer også forventninger, så spørgsmålet er om Christian kan forene drømmene med virkelighedens verden. ,. Säsong 13. Del 1 av 9. Producerat år 2022.
13:25 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed [Repris]
Sara Lygum skal hjælpe med at finde en fælles bolig til Bjørg og Jakob, der efter ti år som kærester endelig har valgt at slå pjalterne sammen. Sara viser parret flere boliger, som imponerer, men parret er i tvivl om, hvilken de skal vælge. Christian Borregaard får sin sag for, når han skal på boligjagt med Mette og Mads i de københavnske forstæder. For selv om de har syv millioner til huskøb, er de nødt til at gå på kompromis. Hvad vægter de højest - boligen eller beliggenheden?. ,. Säsong 13. Del 2 av 9. Producerat år 2021.
14:10 
Nissen flytter altid med [Repris]
Jan Linnebjerg har i over 25 år levet af at spille den unge nisse Pyrus. En rolle, der har fyldt hele hans liv. Nu tager Jan ud på sit sidste juleeventyr og optræder som Pyrus i storcentre landet over. Han håber, at nissen ikke flytter med efter denne jul. Men det viser sig at blive sværere, end Jan har regnet med. ,. Säsong 1. Del 1 av 2. Producerat år 2022.
15:00 
Nissen flytter altid med [Repris]
Jan Linnebjerg er på sin sidste afskedsturné med Pyrus - den karakter, han har spillet hele sit voksenliv. Han vil ikke være nisse længere. Det skræmmende spørgsmål er nu: Kan han overleve uden nissen? Vil økonomien holde til det? Og kan omverdenen se ham som andet end Pyrus?. I en turbulent selvransagelse leder Jan efter svar på, hvem han egentlig er. ,. Säsong 1. Del 2 av 2. Producerat år 2021.
15:50 
Supermatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer vender dagens håndboldkamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 1 av 40. Producerat år 2023.
16:05 
Håndbold
København–Team Esbjerg. Supermatchen (k). Producerat år 2023. Kommentator: Peter Bruun, Michael Stærke.
16:50 
Håndbold
København–Team Esbjerg. Supermatchen (k). Producerat år 2023. Kommentator: Peter Bruun, Michael Stærke.
17:55 
Dit vintervejr
TV 2s vejrværter er klar med de nyeste prognoser for de kommende dage og opdaterer dig om dit vintervejr. Del 27 av 89. Producerat år 2023.
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:10 
Regionale nyheder
18:20 
VM Håndbold: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer vender dagens VM-kampe og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra håndboldens verden på sport.tv2.dk. #tv2haandbold. Del 17 av 80. Producerat år 2023.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:40 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Del 4 av 50. Producerat år 2023.
20:00 
Dine fulde fem [Repris]
Dansk underholdning. Kampgejsten er høj, og sanserne er skærpede, når de to tidligere landsholdspillere Mads Junker og Thomas Helveg kæmper om deres fulde fem sammen med holdkaptajnerne Lise Baastrup og Gordon Kennedy. Kan man smage, om der er kommet parmesan i smoothien? Og hvordan ser Thomas Helveg ud som kvinde?. ,. Säsong 3. Del 3 av 10. Producerat år 2022.
20:55 
Rundt på gulvet [Repris]
Dansk underholdning. 'Rundt på gulvet' er tilbage med Martin Brygmann ved roret. Skuespiller Ole Boisen og Jakob Fauerby er gæsterne, der sammen med dig er inviteret indenfor til en hæsblæsende omgang impro-sjov. Se med, når norske Aase fejres med en fællessang, som kommer til at handle om kønsskifteoperationer i Thailand og Ban Ki-moon. Andreas Bo forsøger også at bortforklare en bule i firmabilen under en kængurutransport. Og så skal der synges blues under titlen: "Pølsedamen uden sukker". ,. Säsong 4. Del 1 av 8. Producerat år 2017.
21:50 
Kærligheden flytter ind
Amerikansk romantisk komedie fra 2017. Da indretningsarkitekten Alice (Reese Witherspoon) bliver separeret fa sin mand, flytter hun ind i sin fars gamle hus i Los Angeles med sine to døtre. Hendes veninder forsøger at muntre hende op med en bytur, og her møder hun den charmerende Harry og hans to venner i baren. De tre unge mænd er håbefulde filmskabere uden en øre på lommen, og Alice lader dem flytte ind til sig i hendes hus. De tre venner viser sig at have en positiv indflydelse på Alices døtre og Harry flirter med Alice. Men pludselig dukker Alices eksmand op og ønsker at gøre det hele godt igen. Hvad skal hun stille op?. Producerat år 2017.
23:30 
Creed
Amerikansk drama fra 2018. Den unge bokser Adonis Johnson (Michael B. Jordan) bliver trænet af bokselegenden Rocky Balboa (Sylvester Stallone) og er blevet verdensmester. Da de forbereder sig til Adonis næste kamp, opdager de til deres store overraskelse, at Adonis modstander er søn af den russiske bokser Ivan Drago (Dolph Lundgren). Han dræbte i 1980'erne Adonis far og Rockys ven Apollo Creed i bokseringen. Rocky mener, de skal droppe kampen, da der er for meget personligt på spil for dem - men Adonis vil have den kamp. Producerat år 2018.
01:40 
Til Jackpot os skiller
Amerikansk romantisk komedie fra 2008. Jack og Joy (Ashton Kutcher, Cameron Diaz) kender ikke hinanden, men vågner op i sengen sammen efter en vild nat i Las Vegas - og er til deres store overraskelse blevet gift og har vundet tre millioner dollars sammen på et kasino aftenen før. Nu vil de begge skilles - og have den store gevinst for dem selv, men de ender i retten, hvor den strenge dommer idømmer dem seks måneders ægteskab, hvis de skal have pengene udbetalt. Kan Jack og Joy overleve et halvt års ægteskabelig lykke uden at slå hinanden ihjel undervejs - og til slut indkassere halvanden million dollars hver?. Producerat år 2008.
03:20 
Størst [Repris]
The Royal Ascot. Hvor kan man opleve flotte hatte, dronningen af England, champagne i stride strømme og væddeløbsheste i millionklassen?. Det er selvfølgelig til ét af Englands mest berømte hestevæddeløb – the Royal Ascot. Se med når Peter Ingemann tager til England for at opleve det utroligt populære væddeløb, som går hundrede år tilbage i tiden. Han bliver betaget af de uendeligt flotte hatte, spiller for mere end han havde regnet med og får lov til at klappe en kendt galophest, der er vurderet til 100 millioner danske kroner. Det bliver en fest af de største. ,. Säsong 2. Del 2 av 12. Producerat år 2015.
04:05 
Størst [Repris]
A380, Dubai. Peter Ingemann er landet i Dubai lufthavn, hvor han skal opleve verdens største passagerfly, Airbus 380. Flyet rummer helt op til 800 passagerer og koster godt tre milliarder kroner at få fingrene i. Før Peter går ombord på det enorme fly, skal han først i oplæring som stewardesse og som kok i verdens største flykøkken. Han møder også den danske kaptajn, som skal flyve ham tilbage til Europa i det legendariske fly - en flyvetur, som byder på både bad og barbering i 13 kilometers højde. ,. Säsong 2. Del 3 av 12. Producerat år 2015.
04:50 
Beliggenhed genbesøg [Repris]
Da Siri og Michael var med i 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' i 2017, boede de til leje og havde flyttet utallige gange. Deres store drøm var at købe deres helt eget hus. Det lykkedes TV 2s boligekspert Sara Lygum at finde et skønt træhus i Frederikssund, hvor de nu har slået sig ned. Nu tager Sara tilbage og hører om, hvordan livet som husejer er. Bagefter kommer der en lokal ejendomsmægler forbi og giver parret en hel ny vurdering af deres hjem. ,. Säsong 1. Del 7 av 11. Producerat år 2018.
05:00 
Beliggenhed genbesøg [Repris]
Mai og Anders var i 2017 med i fjerde sæson af 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'. Dengang drømte det unge par om at finde et hus i et hyggeligt lokalsamfund, hvor de kunne stifte familie. Sara introducerede dem for Bramming lidt uden for Esbjerg. Her faldt de for et stort, hvidt hus, som de nu er i gang med at renovere. Sara tager tilbage og finder ud af, om huset og Bramming lever op til parrets forventninger. Bagefter kommer der en lokal ejendomsmægler forbi og giver parret en hel ny vurdering af deres hjem. ,. Säsong 1. Del 8 av 11. Producerat år 2018.
05:15 (06:00)
CPH Lufthavnen [Repris]
reportageserie om Københavns Lufthavn. Mange passagerer er på vej på ferie uvidende om en krise i en af lufthavnens tre sektioner, "Finger C". Martin & Michael fra Security må afspærre sektionen, da nogle passagerer er kommet ind uden sikkerhedskontrol. Politiassistent Suzette skal gennemsøge en passagers bagage, da butiksdetektiven flere gange har set ham stjæle parfume. Manden nægter sig skyldig, men politiet har et es i ærmet. Tolderen Søs har i dag besøg af beskæftigelsesminister Inger Støjberg i forbindelse med en særlig aktion. Tolderne skal sammen med Arbejdsdirektoratet tjekke, om nogen er taget på ferie uden at afmelde dagpenge eller kontanthjælp. Søs' hund Bonnie er også med og vækker stor begejstring hos ministeren. ,. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå