Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Dybvaaaaad [Repris]
Så er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Skive. Som altid er der masser af gode jokes og dumme sketches, leveret af den altid skarpe Tobias Dybvad. Og mon ikke også, der vil være en lille voxpop- fra Skives gågade? Se med i 'Dybvaaaaad' - fra Skive. ,. Del 10 av 12. Producerat år 2017.
06:40 
Dybvaaaaad [Repris]
'Dybvaaaaad' gæster denne gang Slagelse. Der er taget ekstra godt fat på de mest fjollede citater og tv-programmer, og intet går fri for skarp satire og sketches. ,. Del 11 av 12. Producerat år 2017.
07:05 
Dybvaaaaad [Repris]
Vi er nået til sæsonfinalen i 'Dybvaaaaad', og denne gang er vi i Vejle. Se Tobias Dybvad, når han siger tak for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. ,. Del 12 av 12. Producerat år 2017.
07:35 
Zulu Kvægræs [Repris]
At krydse en sø på en hest uden sadel er bestemt ikke hverdagskost, når man er vant til at side på en tryg storbycafé og nyde sin latte. Komikeren Kia fra "Slemme, Slemme Piger", løber ind i store problemer ved den dybe sø, men tager en rask og meget alternativ beslutning!. Senere i programmet får Tomas Villum æg i hovedet, Inez får en alvorlig mavepuster og Joachim B. Olsen bøjer reglerne for at sætte trumf på i det afgørende Kvæg-ræs. ,. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2010.
08:25 
Zulu Kvægræs [Repris]
Denne gang skal vores kendte venner lære alt om skydning, så endelig får Jonas Schmidt den skyder, han hele tiden har drømt om!. Spørgsmålet er så bare, om han kan ramme noget som helst med den?. Og det gælder om at være sikker på sigtekornet, for i skydekonkurrencen risikerer deltagerne at nakke en levende høne, hvis de ryster på hånden - hvilket især gør én af deltagerne rasende! Pistolerne bliver dog også rettet mod deltagerne selv, da der bliver linet op til westerndueller med splatterguns. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2009.
09:10 
Zulu Kvægræs [Repris]
Et stormvejr rammer prærien, hvor de tolv storbyrotter er i lære som cowboys. Pressede af omstændighederne kommer flere af danskerne op i det røde felt. Filminstruktøren Tomas Villum Jensen uddeler verbale tæsk til Danmarks stærkeste kuglestøder. Det får Joachim B. Olsen til, at puste sig så meget op, at sanglærken Inez bliver bange. Alt sammen fordi konkurrence om at blive bedst og hurtigst til at drive kvæg strammer til. Og så kan man se, hvorfor at komikeren Jonas Schmidt i arrigskab forlader kvæg-ræset. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2009.
09:55 
En fabulous familie [Repris]
En fabulous familie. Molly, Kim og Annemette er tre drag queens, der har skabt deres egen alternative familie. Eller med Kims ord – 'en fucked up familie'. Det er svært at leve af at optræde som drag queen, så de må tage alt det arbejde, de kan få. Molly og Kim skal på job i Gladsaxe som gæstebartendere, men bliver stoppet af politiet undervejs – i drag-kostume. De tre drags skal holde indflytterfest, men det er svært, når hele huset flyder med kostumer, og man ingen sofa har. Løsningen bliver at tage i IKEA – selvfølgelig i fuld drag. ,. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
10:25 
En fabulous familie [Repris]
En fabulous familie. Annemette er sur over den manglende oprydning i huset og har indkaldt til husmøde. Molly og Kim er angste for den hormonelle Annemette og prøver desperat at bløde hende op med frostlasagne med ekstra ost. Mens Annemette er nervøs for, om hun er gravid, venter Kim på, at hans barn nummer to bliver født. Han har nemlig doneret sæd til et lesbisk par. Molly kan ikke blive gravid, da hun er født som mand. Til gengæld drømmer hun om en 3D-printet livmoder fra Kina. ,. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
10:55 
En fabulous familie [Repris]
En fabulous familie. Selvom Molly er født som mand, går hun ikke i drag for at ligne en kvinde - hun er en kvinde!. Der er dog stadig noget, 'der hænger og dingler', som hun gerne vil af med. Det er bare ikke så let at få lov til. Annemette er ved at få spat af den manglende oprydning i huset, så hun forvandler sig til Marie Kondo for at sætte lidt skik på sine lemfældige roomies. ,. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
11:25 
En fabulous familie [Repris]
En fabulous familie. Den lille drag-familie har fået et plejebarn. Han er 19 år gammel og hedder Mikkel. Mikkel vil gerne være drag queen, og Molly har sat sig for at hjælpe ham. Først skal han have lavet en røv af skumgummi, og så skal de opfinde hans drag-persona. I mellemtiden besøger Kim sin mormor på plejehjem - selvfølgelig i fuld drag. ,. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
11:55 
En fabulous familie [Repris]
En fabulous familie. Plejebarnet Mikkel skal gå sit første show, og der er nerver på. Kim og Molly er allerede store navne på den danske drag-scene, og nu er tiden kommet til en international karriere. De skal lave et show i Manchester, men først skal de lige nå flyet. Det kan være svært nok i sig selv, når Molly i første omgang er forsvundet og siden får at vide, at hun ikke må forlade landet. ,. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
12:25 
En fabulous familie [Repris]
En fabulous familie. Kim og Molly er i Manchester, hvor de skal købe en gave til Annemettes fødselsdag - men ender med at shoppe mere til sig selv. Da de lander i Københavns Lufthavn, bliver Molly anholdt, og det ser efterhånden sort ud med Annemettes fødselsdagsfejring. Heldigvis har Kim og Molly en stor overraskelse i ærmet!. ,. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
13:00 
KLEMT [Repris]
Børne-tv-værten Stina får en unik mulighed for at få lagt et godt ord ind for sig i branchen, når hun ved et tilfælde bliver babysitter for tv-værten Lene Beiers søn, Theo. Stina er dog hverken forberedt på Theos energiniveau, sin egen manglende tålmodighed eller konsekvenserne af en lille hvid løgn. ,. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2021.
13:25 
KLEMT [Repris]
Stina bliver fejlagtigt forvekslet med den kinesiske filminstruktør Yi Sun af en flok amerikanske turister. Forvekslingen bliver overhørt af den desperate skuespiller Elias Munk og hans endnu mere desperate manager. I jagten på at score en rolle til Elias i Yi Suns næste film lægger manageren skumle planer, som involverer Elias, Stina og en akavet date på et hotelværelse. ,. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2021.
13:50 
KLEMT [Repris]
I et forsøg på at slippe for en påtrængende singlefyr lyver Stina om at være gået i cølibat. Det varer dog ikke længe, før hun pludselig befinder sig i centrum af en session hos en yderst intens cølibat-praktiserende gruppe af unge disciple. Gruppen bliver ledet af skuespilleren Jonathan Harboe, der efter sigende selv har fået sparket nyt liv i sin karriere ved netop at gå i cølibat. ,. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2021.
14:20 
KLEMT [Repris]
Molly og Trine udfordrer Stina til at købe joints for at bevise, at hun har kant. Det eskalerer dog hurtigt fra en lille håndfuld joints, til at Stina pludselig skylder rapperen Branco en tjeneste, og så bryder helvedet for alvor løs hos veninderne i den lille lejlighed. ,. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2021.
14:45 
KLEMT [Repris]
Stylist og makeupartisten på børneprogrammet '7-9-13', Pernille, overværer et møde mellem Stina og skuespilleren Robert Hansen, og i løbet af nul komma fem tror hele branchen, at Stina og Robert har en slibrig affære. Roberts parforhold kommer for alvor i fare, og pludselig står han og mangler et sted at sove. Stina, Molly og Trine har en tom sofa, men det er ikke alle, der er lige henrykte over at få en ny roommate i lejligheden. ,. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2021.
15:05 
KLEMT [Repris]
Der er fyringsrunde på børneprogrammet '7-9-13', og alle er tilsyneladende i fare for at blive ofret. Men da Stina finder ud af, at en graviditet er ensbetydende med, at man ikke kan blive afskediget, forsøger hun ihærdigt at få Molly og Trine med på sin geniale idé. ,. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2021.
15:35 
Brødrene Ost [Repris]
Paris mon amour!. Magnus elsker Paris og vil vise sin bror Emil, alt hvad han ved om kærlighedens by, mens de jagter deres elskede Brie de Meaux – Ostenes konge. ,. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2020.
16:00 
Brødrene Ost [Repris]
Drengene støver deres skraldespanske af og tager til Barcelona, hvor de skal opleve osten Mató!. En tur, der er så fed, at Magnus måske aldrig vil med hjem igen. ,. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2020.
16:30 
Brødrene Ost [Repris]
Verden er i lockdown, så brødrene må hjem til Danmark. Kan Emil overbevise Magnus om, at Danmark også har noget at byde på, når de skal smage den lækre Høost?. ,. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2020.
17:05 
Brødrene Ost [Repris]
Det regner med øl og pølser i München, hvor brødrene er på jagt efter alpeosten Bergkäse. Men er Magnus blevet for tyk?. Og skal han overhovedet spise ost igen?. ,. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2020.
17:35 
Brødrene Ost [Repris]
Må man råbe fisse i Ekkodalen som feminist, og kan Magnus snakke med kvinder anno 2020, når brødrene tager til solskinsøen for at smage delikat dansk gedeost?. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2020.
18:05 
Brødrene Ost [Repris]
Det er blevet tid til brødrenes yndlingsost - selveste ROQUEFORT! Fokus er altafgørende, men kan Emil være nok til stede i nuet til denne oplevelse?. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2020.
18:35 
Brødrene Ost [Repris]
Missionen er klar - brødrene skal i fællesskab opstøve en tysk blåskimmelost. Men Magnus har også en anden mission. Er han i virkeligheden autonom aktivist?. ,. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
19:05 
Brødrene Ost [Repris]
I Stuttgart er Brødrene Ost på sporet af en mytisk tysk mejerist og munk, der efter sigende synger for sine blåskimmeloste. Men findes han overhovedet?. ,. Säsong 1. Del 8 av 8. Producerat år 2020.
19:40 
Stormester [Repris]
Et gammelt ordsprog bliver til virkelighed, når deltagerne får til opgave at finde en nål i en høstak. De laver også store forsvindingsnumre og håndterer ustyrlige fødder. ,. Säsong 6. Del 6 av 8. Producerat år 2022.
20:45 
Terminator Genisys
Amerikansk action-thriller fra 2015. I år 2029 kæmper menneskene mod maskinernes overmagt. Lederen af menneskenes oprør, John Connor, sender sergenten Kyle Reese tilbage til 1984 for at beskytte Johns mor, Sarah Connor, og dermed sikre sin egen eksistens. Men tidsrejsen går galt og får den uventede konsekvens, at tidslinjen går i stykker. Reese ender i en ny og alternativ fortid. Her må han påtage sig en ny og uforudset mission: At genstarte fremtiden. Den femte Terminator-film - denne gang med Arnold Schwarzenegger tilbage i rollen som robot fra fremtiden. Producerat år 2015.
22:55 
LEGO Masters Australia [Repris]
Australsk underholdningsprogram. Så kan alle Star Wars-fans glæde sig. For holdene skal denne gang bygge et køretøj eller rumskib fra Star Wars-universet. ,. Säsong 2. Del 8 av 11. Producerat år 2020.
23:45 
Date mig nøgen UK [Repris]
Hvad ville du sige til, hvis din kommende date var nøgen, første gang du så ham eller hende?. I dette datingshow udvælger en række singler en potentiel kæreste ud fra et udvalg af nøgne mennesker - men vil kemien stadig være der, når tøjet kommer på?. Aina jagter den eventyrlystne type, mens Mal er nysgerrig på, om hun falder for en mand eller en kvinde, da hun får begge muligheder blottet foran sig. ,. Säsong 1. Del 1 av 5. Producerat år 2016.
00:35 
Date mig nøgen UK [Repris]
Normalt er pigerne smukt klædt på, når DJ Darryl møder dem på klubben, men går parringsdansen lettere uden alt det tøj?. Imens leder Ania efter en fyr, der ikke skuffer hende, når tøjet først ryger af. I dette udfordrende datingshow smider en række mennesker tøjet i håb om at score en date kun ved hjælp af deres nøgne krop. ,. Säsong 1. Del 2 av 5. Producerat år 2016.
01:25 
Date mig nøgen UK [Repris]
Efter tre år som single håber Tracy, at hun kan finde manden i sit liv i dette afslørende datingshow. Imens er telefonsælgeren Matthew træt af at bruge diverse datingapps og vil egentlig bare gerne finde en pige, der ser ham for den, han er. ,. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2016.
02:10 
Natholdet [Repris]
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangeren Hugo Helmig vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Hugo lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. ,. Del 21 av 40. Producerat år 2019.
02:40 
Natholdet [Repris]
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespilleren Sonja Richter vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Sonja lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. ,. Del 22 av 40. Producerat år 2019.
03:05 
Natholdet [Repris]
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komikeren Mark le Fevre vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Mark lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. ,. Del 23 av 40. Producerat år 2019.
03:35 
Natholdet [Repris]
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Brian Lykke vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Brian lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. ,. Del 24 av 40. Producerat år 2019.
04:05 
Vild med comedy [Repris]
Lisbeth Østergaard. Så er det Lisbeth Østergaard, kendt som bl. a vært på "Go’ morgen Danmark", der kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up-komiker - godt hjulpet på vej af komikeren Christian Fuhlendorff. Med kun fem dages forberedelse debuterer hun foran et live-publikum på Danmarks største comedyklub, Comedy Zoo, i København. Glæd dig til at se Lisbeth Østergaard gå i lære som klovn i forsøget på at finde sit sande "funnybone". ,. Säsong 2. Del 17 av 24. Producerat år 2012.
04:30 
Vild med comedy [Repris]
Chapper. Børneværten Chapper kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up-komiker - godt hjulpet på vej af komikeren Torben Chris. Med kun fem dages forberedelse debuterer Chapper foran et live-publikum på Danmarks største comedy klub, Comedy Zoo, i København. Se med, når Chapper undersøger, om der er noget sjovt ved lort, og se ham gå på skattejagt med en metaldetektor. ,. Säsong 2. Del 18 av 24. Producerat år 2012.
05:30 (06:00)
Dybvaaaaad - Reality Awards Special 2.0
'Dybvaaaaad' varmer op til endnu en forrygende sæson med et godt udvalg af forårets tv-programmer og et lille kig på 'Årets Reality Awards'. Det bliver som altid et program fyldt med masser af gode jokes og de sjoveste klip. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se https://casinoutansvensklicens.net/

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå