Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Dybvaaaaad [Repris]
Dybvad er nået til Esbjerg, hvor han stiller det store spørgsmål: Hvad er vigtigst under sex - orgasme eller at se resten af Kiel?. ,. Del 11 av 12. Producerat år 2019.
06:25 
Dybvaaaaad [Repris]
Kan det lade sig gøre at slå Søren Ryges rekord i lange klip? Og kan man spise nok is i dansk tv? Se med, når 'Dybvaaaaad' runder sæsonen af i Aalborg. ,. Del 12 av 12. Producerat år 2019.
07:05 
Natholdet [Repris]
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komikeren Melvin Kakooza vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Melvin lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. ,. Del 12 av 40. Producerat år 2020.
07:35 
Natholdet [Repris]
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespillerinde Neel Rønholt vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Neel lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. ,. Del 13 av 40. Producerat år 2020.
08:05 
Natholdet [Repris]
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med radioværten Pelle Peter Jensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Pelle lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. ,. Del 14 av 40. Producerat år 2020.
08:35 
Natholdet [Repris]
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komikerne Rune Klan vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Rune lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. ,. Del 15 av 40. Producerat år 2020.
09:05 
Desperate Housewives [Repris]
City on Fire. Intetanende om at voldsom brand vil bryde ud i lys lue senere samme aften, ser Tom og resten af bandet spændt frem til at skulle give koncert i klubben. Samtidig er sandhedens time oprundet for flere af de desperate kvinder - Katherine har en tilståelse at gøre over for Susan, Gabrielle får indsigt i Mrs. Hildebrands chokerende fortid, og Lynette erfarer, at Porter planlægger at stikke af sammen med Anne Schilling. Alle afsløringer blegner dog fuldstændig, da branden bryder ud. ,. Säsong 5. Del 8 av 24. Producerat år 2008.
09:50 
Desperate Housewives [Repris]
Me and My Town. Stadig i chok efter branden slikker Fairviews indbyggere deres sår. Hver har de deres bekymringer - Lynette og Tom frygter, at det er Porter, som står bag branden, og beslutter sig for at stå bag ham uanset hvad. Bree får spoleret sin nattero, da Orson er begyndt at snorke så frygteligt efter at have brækket næsen, og Gabrielles forfængelighed ser nye højder, da Carlos ovenpå hjernerystelsen får at vide, at han muligvis får synet igen. Noget, som får Gabrielle til at bekymre sig om, hvorvidt han vil bryde sig om det syn, der nu møder ham - en supermodel forvandlet til en hærget mor til to. ,. Säsong 5. Del 9 av 24. Producerat år 2008.
10:35 
Desperate Housewives [Repris]
A Vision's Just a Vision. Lynette tager Porter under sine beskyttende modervinger og går til ekstremerne i forsøget på at beskytte ham, efter at han er blevet arresteret for ildspåsættelse. I takt med at Carlos genvinder mere og mere af sit syn, går det op for ham, hvad Gabrielle har ofret for at få familien til at hænge sammen de sidste par år. I mellemtiden længes Bree efter at være mor med stort M over for Andrew, og er klar til at vise ham, at hun har accepteret ham for den, han er. ,. Säsong 5. Del 10 av 24. Producerat år 2008.
11:20 
Desperate Housewives [Repris]
Home is the Place. Bree møder Andrews kommende svigermor for første gang, men da deres forskelligheder ikke er til at tage fejl af, går der ikke længe, før de ryger i totterne på hinanden. Også Gabrielle og Carlos har deres diskussioner at se til, da Gabrielle kræver, han nu, hvor han kan se igen, tager et højere betalt job for at bidrage lidt mere til familiens opretholdelse. Mens Jackson er væk føler Susan sig noget så ensom og søger trøst hos Lee, som tvinger hende til at mærke efter, om hun nu også dybt inde elsker Jackson. ,. Säsong 5. Del 11 av 24. Producerat år 2008.
12:05 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Fame Is Where You Find It. Brandon får sin store chance: Han bliver "opdaget" af Hollywood. Den mest populære serie på tv er ude efter nye skuespillere, og de vil have Brandon. Han er ellevild, men drømmen om rigdom og berømmelse går ikke, som han havde tænkt sig. ,. Säsong 1. Del 16 av 23. Producerat år 1990.
12:55 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Stand (Up) and Deliver. Brenda er skoletræt. Hun længes efter at komme ud, hvor livet virkelig leves, og selv om hendes forældre ikke synes, det er verdens bedste idé, beslutter hun at flytte hjemmefra. Men er det nu også den rigtige beslutning?. Brandon har travlt med skolen. Han vil gerne være klassens "præsident", så han fører en valgkampagne, der er ved at forvandle ham til en glad eftersnakker, som vil gøre hvad som helst for at vinde stemmer. ,. Säsong 1. Del 17 av 23. Producerat år 1990.
13:45 
Beverly Hills 90210 [Repris]
It's Only A Test. Selv i det solbeskinnede Californien kan man pludselig blive ramt af livets alvor. Eksamenstiden nærmer sig, nervøsiteten breder sig, men det er intet imod den forskrækkelse, det er, da Brenda opdager en knude i det ene bryst. Hele familien Walsh er rystet og forsøger at holde modet oppe, til resultatet af prøverne kommer. ,. Säsong 1. Del 18 av 23. Producerat år 1990.
14:30 
Beverly Hills 90210 [Repris]
April Is The Cruellest Month. Brandon har fået en ny ven i skolen. Matthew er en fyr, der har succes med det hele, sport, læsefag, alt. Men Brandon opdager, at Matthew i virkeligheden er pacet frem af sin far og får nu en mistanke om, at Matthew går med planer om at myrde faderen. ,. Säsong 1. Del 19 av 23. Producerat år 1990.
15:20 
Klovn [Repris]
Farvel igen mor. (10) 'Farvel igen, mor'. Familie-kirkegården holder 'flyttedag'. På grund af fugt skal Franks mors urne flyttes til et andet sted på Kirkegården. Frank, der aldrig fik sagt ordentlig farvel til sin mor, føler, at han har fået en ny chance. Desværre kommer han til at fornærme graverens meget lille og feminine armbåndsur. Så graveren nægter at give Franks mor den eftertragtede plads ved bøgetræet. I stedet opsøger Frank den familie, der har fået bøgetræspladsen. De indvilliger, men kun på betingelse af, at Frank kan få deres store idol Casper Christensen til at kigge forbi til en kop kaffe. Under den efterfølgende flytning af Franks mors urne kommer graveren og Frank uheldigvis op at skændes. ,. Säsong 2004. Del 10 av 40. Producerat år 2005.
15:50 
Klovn [Repris]
Casa Tua. (11) 'Casa Tua'. Mia vil have, at Frank skal have tjekket sin sæd, og der sker sære forviklinger, der involverer børnenes dvd, en pornofilm og en rasende Iben. Casper mener ikke, Frank kan finde på at lægge en graviditetstest med Mias tis på hans køkkenbord, så hvem er den skyldige?. ,. Säsong 2004. Del 1 av 40. Producerat år 2005.
16:15 
Modern Family [Repris]
The Escape. Haley møder Arvins forældre. Det går ikke helt som planlagt, og pludseligt er alle hendes ekskærester samlet på det samme sted. Resten af familien besøger Jays ondskabsfulde søster på plejehjem. Imens Jay, Claire og Mitch kæmper for hendes opmærksomhed, bliver Phil, Cam og Gloria uhjælpeligt fanget i plejehjemmets kælder. ,. Säsong 9. Del 21 av 22. Producerat år 2017.
16:40 
Modern Family [Repris]
Clash of Swords. I denne sæsonfinale trækker Phil og Mitch i rustning, pels og læder, når de tager til nørdekonference og hylder deres yndlings fantasy-serie. De to fantasynørder hygger sig bravt, indtil Phil bryder det ultimative fankodeks. Imens holder Gloria en dinosaurusfest for Joe, men hun bliver udkonkurreret af hendes evige Nemesis, Donna Duncan, der holder en langt federe fest lige ved siden af. ,. Säsong 9. Del 22 av 22. Producerat år 2017.
17:10 
Modern Family [Repris]
I Love a Parade. Familien Pritchett-Dunphy-Tucker har tænkt sig at fyre mere end en enkelt raket af, når de mødes til den årlige 4. juli-parade, hvor Jay er tildelt en vigtig rolle. I mellemtiden tager Haley afsked med Arvin inden hans tur til Schweiz. Afskeden bliver ikke lettere af, at hendes gamle flamme pludselig vender tilbage. ,. Säsong 10. Del 1 av 22. Producerat år 2018.
17:40 
Modern Family [Repris]
Kiss and Tell. Haley er i tvivl, om hun skal fortælle Arvin om sit kys med Dylan og går til Mitch og Cam for råd. I mellemtiden mistænker Gloria Mannys canadiske kæreste for at være fake og er stærkt opsat på at opsnuse sandheden. ,. Säsong 10. Del 2 av 22. Producerat år 2018.
18:10 
How I Met Your Mother [Repris]
No Tomorrow. Lily og Marshall besøger deres nye lejlighed, men noget er helt skævt. Ted har en mærkelig aften, hvor alle unoder bliver belønnet med kvinder og alkohol. ,. Del 12 av 20. Producerat år 2007.
18:35 
How I Met Your Mother [Repris]
Ten Sessions. Ted går imod alles råd om ikke at date en, han ser dagligt og forsøger at forføre den smukke hudplejespecialist Stella. Det går dog ikke helt efter planen. ,. Del 13 av 20. Producerat år 2007.
19:05 
Venner [Repris]
The One With The Thanksgiving Flashbacks. Vennerne slapper af efter en overdådig Thanksgiving-middag, og genkalder hver især deres værste Thanksgiving-oplevelser. I 1978 finder lille Chandler ud af, at hans far har et forhold til en anden fyr! I 1862 oplevede Phoebe krigen, i et tidligere liv, selvfølgelig. I 1992 sad Joeys hoved fast i Monicas kalkun!. Og i 1987 møder en overvægtig Monica for første gang Chandler, som kommer til at fornærme hende. Det hævner Monica året efter, hvor hun er slank!. ,. Del 8 av 24. Producerat år 1998.
19:30 
Venner [Repris]
The One with Ross' Sandwich. Joey gør sig selv til grin ved at dække over Chandler og Monicas forhold. Phoebe overbeviser Rachel om, at de sammen skal læse litteratur på aftenskole. En eller anden på museet, hvor Ross arbejder, har spist hans uovertrufne frokost-sandwich. For at skræmme tyven, skriver Phoebe et trusselsbrev og lægger det ved Ross' frokost. Det skal nok få kollegaerne til at holde nallerne for sig selv!. ,. Del 9 av 24. Producerat år 1998.
19:55 
Ulrikke uden skam
Ulrikkes psykiske tilstand og hendes mange følgere er en farlig cocktail. Men hvordan finder man modet til at slette en Instagram-profil med én million følgere?. Säsong 1. Del 4 av 5. Producerat år 2020.
20:15 
Ulrikke uden skam
Ulrikke er bange for ende som et one-hit-wonder og 'hende pigen fra SKAM'. Men tør hun følge sine drømme og springe ud som skuespiller på fuld tid i Danmark?. Säsong 1. Del 5 av 5. Producerat år 2020.
20:40 
Jada
Dansk dokumentarserie. Drømmen om at spille på Orange Scene på Roskilde Festival er gået i opfyldelse. Jada satser stort med et kæmpe sceneshow. Hele holdet bliver presset til det yderste, for der er ikke plads til kompromiser. Säsong 2022. Del 3 av 5. Producerat år 2023.
21:15 
Åben kærlighed
Parret L'Oreal og Khalid ønsker at trykprøve deres forhold ved at åbne op seksuelt for andre mennesker. Men kan de styre følelserne og jalousien?. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2022.
22:10 
Date mig nøgen [Repris]
23-årige Phillip er mors dreng. Han har lovet hende, der snart kommer nogle børnebørn. Men hvor meget har mor at skulle have sagt, når det gælder Phillips dates?. ,. Säsong 3. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
22:50 
Date mig nøgen [Repris]
Fem nøgne mænd over 50 år står klar i boksene, så Hanne får nok at se til, når hun leder efter en mand, der vil udforske tantraens verden med hende. ,. Säsong 3. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
23:25 
Minkavlerne [Repris]
Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
23:50 
American Dad [Repris]
Holy Sh!t, Jeff's Back!. Stemmer: Stan Smith: Seth MacFarlane, Francine Smith: Wendy Schaal og Steve Smith: Scott Grimes. Øvrige stemmer: Hayley Smith: Rachael MacFarlane. Terry Bates: Mike Barker. Serieskabere: Seth MacFarlane, Mike Barker og Matt Weitzman. ,. Del 16 av 18. Producerat år 2014.
00:15 
American Dad [Repris]
American Fung. Stemmer: Stan Smith: Seth MacFarlane, Francine Smith: Wendy Schaal og Steve Smith: Scott Grimes. Øvrige stemmer: Hayley Smith: Rachael MacFarlane. Terry Bates: Mike Barker. Serieskabere: Seth MacFarlane, Mike Barker og Matt Weitzman. ,. Del 17 av 18. Producerat år 2014.
00:40 
American Dad [Repris]
Seizures Suit Stanny. Stemmer: Stan Smith: Seth MacFarlane, Francine Smith: Wendy Schaal og Steve Smith: Scott Grimes. Øvrige stemmer: Hayley Smith: Rachael MacFarlane. Terry Bates: Mike Barker. Serieskabere: Seth MacFarlane, Mike Barker og Matt Weitzman. ,. Del 18 av 18. Producerat år 2014.
01:05 
American Dad [Repris]
Roots. Stemmer: Stan Smith: Seth MacFarlane, Francine Smith: Wendy Schaal og Steve Smith: Scott Grimes. Øvrige stemmer: Hayley Smith: Rachael MacFarlane. Terry Bates: Mike Barker. Serieskabere: Seth MacFarlane, Mike Barker og Matt Weitzman. ,. Del 1 av 22. Producerat år 2015.
01:30 
Date mig nøgen UK [Repris]
Hvilken kropsdel ville du vælge din kommende date ud fra?. 23-årige Sapphire kaster sig ind i kampen for at finde den ideelle kvinde at date, men står hun mon blandt de seks nøgne mennesker i dagens panel?. Kontorchefen Kieron har også en ny kæreste stående øverst på ønskelisten, efter han de seneste tre år udelukkende har fokuseret på karrieren. ,. Säsong 1. Del 4 av 5. Producerat år 2016.
02:20 
Fuhlendorff og de skøre riddere [Repris]
Torben Chris og Mahamed Habane skal finde ud af, hvad der gør folk syge i Tapreløs. De må derfor bruge alt, hvad de ved om smitteopsporing for at overvinde alt fra en liderlig plante til de fremmedes indtog, inden de kan komme til bunds i disse hekserier. ,. Säsong 1. Del 2 av 5. Producerat år 2021.
02:50 
Fuhlendorff og de skøre riddere [Repris]
Anders Grau og Eva Jin skal stoppe de drilske kvægtyve, der hærger Tapreløs. Det kræver dog, at de hjælper dyrevennen doktor Levermis, før de kan finde skurkene. Men i opgørets time opstår et nyt dilemma. ,. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2021.
03:15 
Fuhlendorff og de skøre riddere [Repris]
Martin Nørgaard og Natasha Brock skal hjælpe beboerne i Tapreløs, for deres borgmester opfører sig underligt. Mysteriet bringer dem ud på en farefuld færd med lede vagter, en vild flugt og en portal til en skyggeverden, før brikkerne falder på plads, og de kan tage kampen op mod de mørke kræfter. ,. Säsong 1. Del 4 av 5. Producerat år 2021.
03:45 
Fuhlendorff og de skøre riddere [Repris]
Sofie Jo Kaufmanas og Martin Johannes Larsen skal få borgmesterens magiske pung til at virke igen. En rejse, der sender dem ud i både tidsrejser og sanseløs druk, inden de må tage opgøret med dæmonerne. ,. Säsong 1. Del 5 av 5. Producerat år 2021.
04:10 
Komiker for en aften - Adrian Hughes [Repris]
Du kender ham som kultursnobbet smagsdommer på DR 2, hvor Adrian Hughes kloger sig på installationskunst og franske litteratære værker. Når Adrian ikke er på skærmen, læser han Weekendavisen og frekventerer museer og klassiske koncerter. Men hvad sker der, når man slipper ham fri i noget så remouladedansk som en håndboldklub?. Og kan Elias Ehlers gøre en selvudnævnt kulturbaron til standupper på bare fem dage?. ,. Säsong 1. Del 8 av 12. Producerat år 2018.
04:40 (05:10)
Komiker for en aften - Mette Blomsterberg [Repris]
Kagedronningen Mette Blomsterberg er indbegrebet af perfektionisme. Så hvordan håndterer hun at servere uhumske kager for intetanende danskere?. Og kan comedycoachen Martin Nørgaard lære hende at blive sjov på fem dage?. ,. Säsong 1. Del 9 av 12. Producerat år 2018.
05:25 (06:05)
Dybvaaaaad [Repris]
Glæd dig til ny sæson af 'Dybvaaaaad', hvor tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter som altid kommer under kærlig dybvadsk behandling - denne gang fra Bremen Teater i København. ,. Säsong 11. Del 1 av 12. Producerat år 2020.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se https://casinoutansvensklicens.net/

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå