Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Papa, Can You Hear Me?. Scott møder en kræftsyg fan. Khloé og Lamar anskaffer sig en hundehvalp. Bruce prøver at fikse problemet med sin hørelse. Kris frygter, at hun har en stalker. ,. Säsong 8. Del 4 av 20. Producerat år 2013.
07:10 
Dybvaaaaad [Repris]
Det er blevet tid til den store sæsonfinale. Denne gang fra Århus. Der vil uden tvivl være masser af jokes på alt, hvad der har rørt sig på dit tv i den forgangne uge og Dybvaaaaad takker af for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson, med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. ,. Säsong 13. Del 12 av 12. Producerat år 2022.
07:40 
Kørelærerne [Repris]
Hos Daniel i Brøndby er der så travlt, at han meget mod sin natur må stå tidligt op. Heldigvis er de friske vestegnspiger Sabbi og Siff hans første elever. Jeff er i shoppehumør og ser på ny bil til konen. Og så skal vi møde den nye kørelærer Jeanett Orbé fra Sunds ved Herning, der har køreprøve med eleven Stine og udnytter ventetiden med en uskyldig kollegial flirt. ,. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
08:15 
Kørelærerne [Repris]
Loay starter endnu et guldhold op og overvejer at købe en bil til en million kroner. Loays elever skal desuden på manøvrebane, og det samme gælder for Jeanetts elever i Herning. I Brøndby hjælper Daniel eleven Oliver, der har mistet sit kørekort. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. ,. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
08:45 
Kørelærerne [Repris]
Daniel, der er gået på slankekur, har travlt og laver et ikke helt almindeligt jobopslag. Loays ene guldhold har første køretime, men trepunktsvendinger driller, og i Skanderborg følger Jeff den 17-årige Mette til køreprøve. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. ,. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
09:15 
Kørelærerne [Repris]
Daniel i Brøndby vil give sit kontor en makeover og køber nye gamle møbler med sin barndomsven - den to meter lange Lange. Loay har køretimer med Philip og Emil, og så følger han sit ene guldhold til teoriprøve. Jeff underviser elever i at køre på motorcykel, og så giver han sig selv en tiltrængt pause på vandet, hvor han giver den gas på jetski. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. ,. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
09:50 
Kørelærerne [Repris]
Daniel har køreprøve med Sif, og så indretter han sit matadorinspirerede kontor med nye gamle møbler. Loays ene guldhold skal på glatbane, og det går ikke stille for sig. Jeff tager på Jyllandsringen med sine motorcykelelever, og viser hvordan det skal gøres. I Sunds ved Herning har Jeanett køretimer med Silas og Amalie, der får en lille sang med på vejen. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. ,. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
10:20 
Kørelærerne [Repris]
Loay kører til København med et guldhold, og der er højt humør eller 'hafla', som han kalder det, hele vejen. Jeanett skal også på tur. Hun tager sine elever med på shoppetur i Aarhus. Jeffs kones bil kommer. I Brøndby har Daniel køretimer med vestegnspigerne Sabbi og Kasssandra, og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. ,. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2018.
10:55 
Kørelærerne [Repris]
I Sunds ved Herning besøger Jeanett en bilforhandler. Hun og kollegerne skal have nye biler. Loays ene guldhold skal til køreprøve. Daniel arbejder på en sang og får hjælp af sin elev Face. I Skanderborg inviterer Jeff sin familie ud at køre gokart for at råde bod på, at han altid arbejder. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. ,. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2018.
11:25 
Kørelærerne [Repris]
I Odense er nerverne uden på hoodien, når Loay har tre elever til køreprøve, der alle dumpede teoriprøven. I Brøndby står den på 'pølser og damer', når Daniel holder releaseparty og løfter sløret for sin nye sang. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. ,. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2018.
12:00 
Bachelor Sverige [Repris]
Første møde - og rose. Et eventyr i eksotiske omgivelser i Sydafrika begynder nu. Deltagerne håber på at finde den store kærlighed. Vil det lykkes?. Simon lander i Sydafrika og bliver præsenteret for alle kvinderne. Men han skal allerede den første aften beslutte sig for, hvem der må tage hjem. ,. Säsong 5. Del 1 av 40. Producerat år 2019.
12:45 
Bachelor Sverige [Repris]
Første date. Simon inviterer på sin første date. Der er eksotiske dyr og meget romantik. Der er også gruppedate med Simon på havet, men ikke alle er begejstrede. ,. Säsong 5. Del 2 av 40. Producerat år 2019.
13:35 
Bachelor Sverige [Repris]
Kvinderne bestemmer. Simon inviterer på en date, hvor kvinderne selv bestemmer, hvem der skal med. Ikke en helt nem beslutning, når der er 21 meninger. ,. Säsong 5. Del 3 av 40. Producerat år 2019.
14:20 
Bachelor Sverige [Repris]
Anden roseceremoni. Emmy afslører, at hun lider af fobi, og Simon accepterer en udfordring fra en af kvinderne. Anden roseceremoni skal afholdes. Amanda har ikke mødt Simon endnu. ,. Säsong 5. Del 4 av 40. Producerat år 2019.
15:10 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad er klar med det sjoveste, der har ramt din tv-skærm den seneste uge - og mon ikke, der også sniger sig en voxpop ind til sidst?. ,. Säsong 11. Del 10 av 12. Producerat år 2020.
15:40 
Dybvaaaaad [Repris]
Odense er fast punkt på 'Dybvaaaaad'-touren, og det fynske publikum bliver som altid forkælet med alt det dummeste, der er kommet ind med ugens tv-signal. ,. Säsong 11. Del 11 av 12. Producerat år 2020.
16:10 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Halvvejs er det Liza, der fører konkurrencen. Denne gang står den på snekugler, gummiænder og træagtige skeer. ,. Säsong 6. Del 6 av 10. Producerat år 2018.
17:00 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Tim Vine står overfor en våd bh, Alice Levine bliver kastet ud i cricket, og Russell Howard efterligner et kattedyr. ,. Säsong 6. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
17:45 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Russel Howard bruger ørevoks til at charmere en kvinde, og Liza Tarbuck laver et puslespil til børn, der absolut ikke er egnet for børn. ,. Säsong 6. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
18:40 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Alice Levine taper negle til næsen. Russell Howard binder et slips om hovedet, og Time Vine bliver en smule trist over et stykke bøjet metal. ,. Säsong 6. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
19:30 
LEGO Masters [Repris]
En hjelm, en sikker hånd og skridsikre skosåler. Det er, hvad første udfordring kræver for parrene, når de på to timer skal bygge så højt et tårn som muligt. Vinderparret får en stor fordel til næste udfordring - byg en LEGO-udgave af H.C. Andersens mest kendte eventyr. Og så skal vi for første gang sige farvel til et par. ,. Säsong 1. Del 2 av 8. Producerat år 2021.
20:55 
Stormester UK
Britisk underholdningsprogram - sæson 10. De fem komikere fortsætter deres kamp om trofæet. Denne gang involverer det illusioner og pasta. Säsong 10. Del 3 av 11. Producerat år 2020.
21:45 
Mile 22
Amerikansk actionfilm fra 2018. En mystisk mand, Li Noor (Iko Uwais), som de indonesiske myndigheder ønsker død, flygter ind på den amerikanske ambassade med vigtige oplysninger. Han vil ikke fortælle, hvad han ved, før han er ude af Indonesien. En amerikansk kommandoenhed, ledet af efterretningsofficeren James Silva (Mark Wahlberg), får derfor til opgave at smugle Li fra ambassaden til en flybase 22 mil væk, hvor han kan komme på et fly til USA. Det er en mission, der er ekstremt svær. Og hvad er egentlig Lis dagsorden?. Producerat år 2018.
23:15 
Date mig nøgen - the good, the bad and the kinky [Repris]
Der er noget for enhver smag denne gang, hvor der er mulighed for at gense det polyamorøse par, der er på jagt efter en partner. Eller parret, der elsker at lege med flødeskum og jordbær! Eller fetichisten Glynn, der er vild med fødder. ,. Säsong 1. Del 4 av 5. Producerat år 2020.
00:05 
ZULU Comedy Galla
Glæd dig til Danmarks suverænt sjoveste gallashow, når TV 2 ZULU hylder tidens største komikere i Operaen i København. 'ZULU Comedy Galla 2018' byder på det allerbedste fra den danske comedyscene, og vi finder vinderen af den prestigefyldte pris 'Årets Komiker' og uddeler 'Talentprisen' til satirebranchens mest lovende komikerspire. Showet styres af en veloplagt Mick Øgendahl, der debuterer som vært på 'ZULU Comedy Galla'. Mick er født til det - så du kan se frem til et storslået gallashow og masser af gode grin - det er godt for dig!. Producerat år 2018.
03:15 
LEGO Masters Australia [Repris]
Australsk underholdningsprogram. Hop i dykkerdragten og tag svømmebrillerne på, for denne gang skal holdene bygge en konstruktion, der kan tage sig ud under vand. ,. Säsong 2. Del 9 av 11. Producerat år 2020.
04:10 
Stokholmsyndromet [Repris]
Nikolaj Stokholms indbakke bugner med forespørgsler fra fans, som han alt for sjældent får svaret på. Det skal der nu gøres noget ved. Eneste regel: Han må ikke sige nej! Alt går dog ikke som planlagt, når Stokholm - eller Troldmand Stokkepickles - inviteres til rollespilstræf i Roskilde og får til opgave at stille en vigtig gåde. ,. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
04:40 
Stokholmsyndromet [Repris]
Se med, når Nikolaj Stokholm springer ud som børnebogsforfatter, duellerer i en Dirch Passer-quiz og optræder med dansktop på torvet i Stege. ,. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
05:25 (06:10)
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Papa, Can You Hear Me?. Scott møder en kræftsyg fan. Khloé og Lamar anskaffer sig en hundehvalp. Bruce prøver at fikse problemet med sin hørelse. Kris frygter, at hun har en stalker. ,. Säsong 8. Del 4 av 20. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå