Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Opa!. Der er kun få dage tilbage af ferien, da Scott når frem til Hellas. Kendall føler sig udenfor. Tilbage i Calabasas vil Jenner-drengene installere en golfbane. ,. Säsong 8. Del 10 av 20. Producerat år 2013.
07:00 
Dybvaaaaad! [Repris]
Tobias Dybvad er klar til at lægge Aarhus ned med jokes og parodier om alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. ,. Del 5 av 12. Producerat år 2014.
07:25 
Dybvaaaaad! [Repris]
Så er Dybvad-karavanen nået til Holbæk, hvor Tobias er klar med kommentarer og jokes om de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. ,. Del 6 av 12. Producerat år 2014.
07:55 
Dybvaaaaad! [Repris]
Horsens - eller Hoarsens, som kendere af programmet vil sige - får besøg af Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus med alt, hvad det medfører af jokes om realitystjerner og tanker om de tåbeligste tv-programmer. ,. Del 7 av 12. Producerat år 2014.
08:25 
Natholdet [Repris]
Puk Elgård mestrer selvfølgelig alle slags dyrelyde, Torben Chris ligner sig selv og medvært Stephania Potalivo afslører, at Anders Breinholt er en crazy dog man. ,. Del 14 av 39. Producerat år 2021.
08:55 
Natholdet [Repris]
Et bornholmsk medie har hyret en robot til at læse nyheder op, en gipsplade knækker i 'Nybyggerne' og Huxi Bach vurderer kommunale valgvideoer på sociale medier. ,. Del 15 av 39. Producerat år 2021.
09:25 
Desperate Housewives [Repris]
Anything You Can Do. Susan bliver knotten, da Mike udsætter deres første officielle date, fordi han har fået uventet besøg af den meget sexede Kendra. Susan allierer sig med Edie, og de beslutter sig for at iføre sig fuld "krigsmaling" og følge efter, da Mike og Kendra tager en tur i byen. Gabrielle bliver jaloux over den nye kvinde i gartneren Johns liv, Brees børn begår mytteri, da de finder ud af, at deres far er flyttet hjemmefra, og stakkels Lynette bliver mere og mere afhængig af tvillingernes DAMP-medicin!. ,. Säsong 1. Del 7 av 23. Producerat år 2004.
10:10 
Desperate Housewives [Repris]
Guilty. Efter tragedien, hvor Brees søn, Andrew, kørte Carlos' mor ned, gør beboerne på Wisteria Lane hver især status over deres eget liv. Samtidig vokser Susans mistanke til Mike Delfino og hans begrundelse for at flytte til kvarteret. Lynettes afhængighed af tvillingernes DAMP-medicin når nye højder, og hun beslutter sig for, at hun hellere må finde andre metoder til at komme sin stress til livs. Og mens Carlos' mor ligger i sin sygeseng på hospitalet, fortæller Gabrielle præsten om sin affære med gartneren. ,. Säsong 1. Del 8 av 23. Producerat år 2004.
10:55 
Desperate Housewives [Repris]
Suspicious Minds. For at fylde tomheden efter at affæren med John er kølnet af og en velkommen pause fra sin svigermors sygeseng, beslutter Gabrielle sig for at arrangere et velgørenhedsmodeshow. Alle veninderne fra Wisteria Lane og nabolaget skal gå modeller, og heriblandt Johns mor Helen, som fejlagtigt får opfattelsen af, at det er Susan der har en affære med hendes søn - og hvad der skulle have været en festlig aften, ender i katte slagsmål. Zach er stukket af fra det psykiatriske hospital og søger i hemmelighed tilflugt hos Julie Meyer, og han betror hende en stor hemmelighed om Dana. ,. Säsong 1. Del 9 av 23. Producerat år 2004.
11:40 
Desperate Housewives [Repris]
Come Back to Me. Kvarterets super-mor, Maisy Gibbons (Sharon Lawrence), har en dunkel hemmelighed, som Brees mand, Rex, kender godt. Lidt for godt, kan man sige. Bree ved til gengæld ingenting - ikke før Rex, døden nær, havner på hospitalet efter en hed hyrdetime hjemme hos Maisy!. Grebet strammes om Gabrielle, der kommer til at smage noget af sin egen medicin i forbindelse med Carlos' "betroelser" i retten. Susan har tænkt sig, at tage næste skridt i forholdet til Mike, og Lynette er både mistænksom og en lille smule jaloux på barnepigen, så hun beslutter sig for at videofilme hende i al hemmelighed. ,. Säsong 1. Del 10 av 23. Producerat år 2004.
12:25 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Ready or Not. Der venter Kelly en overraskelse, da hun møder op på sit arbejde. Doktor Monahan er nemlig blevet informeret om, at Kelly har klaget til Audrey Cutler over hans tilnærmelser. Monahan ønsker, at Kelly forlader jobbet, men så let giver hun ikke op. Emma er heller ikke parat til at give op, da Brandon foreslår, at hun finder sig et andet arbejde. Samtidig tilstår David over for Donna, at han ikke har noget kørende med Valerie. Det var kun et spil, de iscenesatte, for at gøre Noah og Donna jaloux. ,. Säsong 8. Del 15 av 32. Producerat år 1998.
13:15 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Illegal Tender. Davids første musikanmeldelse giver ham hurtigt skyldfølelse, da sangerinden dukker op på avisen. På grund af Davids negative anmeldelse er hun blevet fyret fra sit job. Brandon modtager et kassettebånd fra Emma, hvor hun har optaget deres telefonsamtale. Har Emma til hensigt at sende båndet til Kelly? Hvordan skal Brandon få fortalt Kelly om sin affære med Emma? Måske har Steve en idé, der kan redde Brandon. ,. Säsong 8. Del 16 av 32. Producerat år 1998.
14:00 
Beverly Hills 90210 [Repris]
The Elephant's Father. Kelly har fundet ud af, hvad der er foregået mellem Brandon og Emma. Brandon prøver at gøre det godt igen, men har ikke det store held med sig. Det har han heller ikke med at drikke sig fuld sammen med Steve og Noah. Samtidig begynder Valerie at afsone sin dom for bookmaking, hvilket bringer hende i selskab med Kelly. David har held med at sælge en sang til det band, han arbejder sammen med. ,. Säsong 8. Del 17 av 32. Producerat år 1998.
14:45 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Rebound. Brandon støder ind i en af Steves venner, Kristi, der skal giftes men er ved at få kolde fødder. Samtidig udvikler Kellys forhold til Jeff sig, og Valerie prøver straks at gøre Brandon jaloux på forholdet. Et af medlemmerne af Davids gruppe kører galt efter at have drukket sig fuld på The After Dark. ,. Säsong 8. Del 18 av 32. Producerat år 1998.
15:30 
Lillemand [Repris]
Koranen. Jonatan er i Go' Morgen Danmark for at snakke om sit teaterstykke 'Biblen', der er kommet på skoleskemaet. Ved et uheld får Jonatan sagt, at han nu arbejder på et lignende stykke om Koranen. Det viser sig bare, at det er sværere end som så at få Rune, Linda og de andre teatermedlemmer til at være med igen. Samtidig er det lidt en udfordring at finde ud af, hvad man egentlig må og ikke må sige. Zulus redaktør er til gengæld ikke i tvivl - det ville være meget bedre, hvis hele afsnittet handlede om noget andet. ,. Säsong 2. Del 9 av 10. Producerat år 2015.
16:05 
Lillemand [Repris]
Amsterdamned. Linda P. vil gerne have et barn, og det skal ikke være med Jonatan, selvom de egentlig havde en aftale. Faren skal til gengæld være en mand, som ikke ved, hvem Linda er og som hun aldrig møder igen. Derfor går turen til Amsterdam. De finder dog hurtigt ud af, at det der med at score er lettere sagt end gjort. Specielt når man pludselig ikke længere er en kendt komiker. Men så må man jo ty til alternative metoder. ,. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2015.
16:30 
Modern Family [Repris]
Won't You Be Our Neighbor. Phil og Claire forsøger ihærdigt at overtale et perfekt par til at flytte ind ved siden af. Samtidig opdager Jay, at Mannys nye kæreste er barnebarn til hans største forretningsrival, og Mitchell og Cameron forsøger at få en ny lærer til Lily. ,. Säsong 6. Del 5 av 24. Producerat år 2014.
16:55 
Modern Family [Repris]
Halloween 3: Awesomeland. Det er Halloween, og Phil overtager Claires dekorationsforberedelser og forvandler hjemmet til "Awesomeland". Hos Gloria og Jay har Gloria bestemt, at de skal klædes ud i Shrek og Fiona-kostumer, selvom Jay meget hellere vil være Prince Charming. Og da Mitchell kommer med de afsluttende argumenter i en stor sag i retten, må han abstrahere fra, at stenografen er klædt ud som en edderkop. ,. Säsong 6. Del 6 av 24. Producerat år 2014.
17:20 
Modern Family [Repris]
Queer Eyes, Full Hearts. Haley og Andy begynder at se mere til hinanden, men Phil og Claire kan ikke helt finde ud af, hvad de skal synes om det. Gloria vil gerne have, at Manny studerer spansk i stedet for fransk, og hun bliver derfor nød til at hyre en ny spansklærer, der tilfældigvis også er utrolig pæn. ,. Säsong 6. Del 7 av 24. Producerat år 2014.
17:45 
Modern Family [Repris]
Three Turkeys. Phil og Luke står for årets Thanksgiving-middag, men Claire stoler ikke på, at de kan klare opgaven og har derfor forberedt en kalkun i al hemmelighed. Imens ryger Jay og Glorias ferieplaner i vasken, og de fortryder, at de ikke fortalte de andre om dem. Og Cameron får en usædvanlig ide til, hvordan de får Lily til at tage en kjole på til middagen. ,. Säsong 6. Del 8 av 24. Producerat år 2014.
18:15 
How I Met Your Mother [Repris]
Ted og Victoria har indtaget stuen, så Lily og Marshall må gemme sig på badeværelset for ikke at ødelægge aftenen. Imens hænger Barney og Robin ud sammen. ,. Del 14 av 22. Producerat år 2005.
18:40 
How I Met Your Mother [Repris]
Victoria kommer med til Marshalls spilleaften, men reglerne giver ikke altid mening. Spillerne må genopleve pinlige øjeblikke. ,. Del 15 av 22. Producerat år 2005.
19:10 
Venner [Repris]
The One where Ross and Rachel Take a Break - Part One. Phoebe går ud med en diplomat, der ikke kan tale engelsk. Han har en tolk med til at oversætte, men Phoebe er træt af oversætteren. Derfor overtaler hun Monica til et dobbelt stævnemøde, hvor Phoebe går ud med diplomaten og Monica med oversætteren! Men det går ikke helt som forventet. Rachel og Ross kæmper med deres forhold, fordi Ross er vildt jaloux på Mark. ,. Del 15 av 25. Producerat år 1997.
19:40 
Venner [Repris]
The One the Morning After - Part Two. Da Ross vågner op sammen med Chloe morgenen efter, at Rachel har slået op, venter der ham en overraskelse. Rachel har efterladt en besked på telefonsvareren. Hun ønsker, at de skal være sammen igen. Ross er lykkelig. Men hvordan forhindrer han, at Rachel finder ud af, at han har været sammen med en anden?. ,. Del 16 av 25. Producerat år 1997.
20:10 
Date mig nøgen [Repris]
'Date mig nøgen' er programmet, hvor intet er overladt til fantasien. I aften er 25-årige Ida fra Aalborg på jagt efter drømmedaten. Ida er kosmetolog og salsainstruktør. Men hvem skal hun lære de forbudte trin? Se med, når Ida finder sig en date blandt et panel, bestående af fem nøgne singlemænd. ,. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
20:40 
Limitless
Amerikansk thriller fra 2011. Forfatteren Eddie Morra (Bradley Cooper) lider af skriveblokering, men den kommer han ud af, da han får mulighed for at prøve en ny pille ved navn NZT, der udvider hans hjernekapacitet med flere hundrede procent. Pludselig er han hyperintelligent og får masser af succes, penge og kvinder. Han tager Wall Street med storm, og bliver derfor hyret af rigmanden Carl Van Loon (Robert De Niro) til at styre en gigantisk handel. Men succesen har en skyggeside - og snart efter er Eddie i livsfare. Producerat år 2010.
22:30 
Druk
Dansk Oscar-vindende drama fra 2020. Fire gymnasielærere, venner og kollegaer, kaster sig ud i et eksperiment, hvor de vil teste teorien om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien er, at en kontant alkoholpromille vil øge deres kreativitet og forbedre deres undervisning. Og resultatet er overbevisende. Det bliver dog snart tydeligt, at hvor alkohol kan skabe store resultater for nogle, kan det få alvorlige konsekvenser for andre. Producerat år 2019.
00:25 
LEGO Masters Australia [Repris]
Australsk underholdningsprogram. Holdene får fem minutter til at samle så mange brikker de kan fra en ituslået Harley motorcykel, og derefter får de fire timer til skabe noget unikt. ,. Säsong 2. Del 10 av 11. Producerat år 2020.
01:45 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram - sæson 10. De fem komikere fortsætter deres kamp om trofæet. Denne gang involverer det illusioner og pasta. ,. Säsong 10. Del 3 av 11. Producerat år 2020.
02:35 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Russel Howard bruger ørevoks til at charmere en kvinde, og Liza Tarbuck laver et puslespil til børn, der absolut ikke er egnet for børn. ,. Säsong 6. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
03:20 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Alice Levine taper negle til næsen. Russell Howard binder et slips om hovedet, og Time Vine bliver en smule trist over et stykke bøjet metal. ,. Säsong 6. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
04:05 
Et rigtigt fucking arbejde [Repris]
Dansk reportageserie. På Fyn tager smedelærlingene Mads og Troels i fitnesscentret for at 'rive jern rundt', og i Albertslund tager Mathias og Mads på 'tour de Lunden, hvor der er chance for at få på munden'. Mohammed kommer på en mudret opgave, og 'grisebassen' Søren kæmper med genstridig fliselim. ,. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
04:35 (05:08)
Et rigtigt fucking arbejde [Repris]
Dansk reportageserie. Tømrerlærlingen Mathias har fået ansvaret for en vigtig opgave, men hans sjuskede ven Mads spænder ben for de store ambitioner. Mohammed klarer alverdens opgaver i sin nye firmabil, mens fynske Mads og Troels bruger deres aften på Striben. Og Tore - ham er der ingen, der ved, hvor er. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2018.
05:35 (06:05)
Dybvaaaaad [Repris]
Dybvaaaaad-redaktionen har brugt et halvt år på at se tv kun for din skyld, og endelig er de tilbage!. Som altid og under strengeste coronaforanstaltninger er Tobias Dybvad taget på en danmarksturne og starter i Næstved. Intet er helligt, alle tv-personligheder, realitystjerner og aktuelle tv-koncepter kommer under kærlig behandling med de sjoveste jokes på tv. ,. Säsong 13. Del 1 av 12. Producerat år 2022.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå