Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Home is Where Your Mom is. Kim får besked om, at hendes nye hus ikke kan stå klar i tide til fødslen. En uskyldig søskende-fight får Rob til at afsløre nogle overraskende karrieredrømme. ,. Säsong 8. Del 7 av 20. Producerat år 2013.
07:10 
Dybvaaaaad! [Repris]
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe, og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. (8:10). ,. Del 8 av 10. Producerat år 2013.
07:35 
Dybvaaaaad! [Repris]
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe, og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. (9:10). ,. Del 9 av 10. Producerat år 2013.
08:05 
Dybvaaaaad! [Repris]
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe, og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. (10:10). ,. Del 10 av 10. Producerat år 2013.
08:35 
Natholdet [Repris]
Der er masser af grin og god stemning, når Anders Breinholt og sangerinden Drew Sycamore kigger på absurde og morsomme klip. ,. Del 8 av 39. Producerat år 2021.
09:05 
Natholdet [Repris]
En skamløs brandskid ryster et håndboldprogram, der er drama i 'Go' aften Live'-studiet og medvært Alex Høgh vinder 38 tomme pizzabakker i en intens prisquiz. ,. Del 9 av 39. Producerat år 2021.
09:35 
Desperate Housewives [Repris]
Pilot. Bag de hvidmalede stakitter i en hyggelig forstad bor fire kvinder, hvis liv er alt andet en idyllisk. Susan, der er enlig mor har ikke haft en date i evigheder. Lynette, der fortryder hun forlod forretningsverdenen for at passe sine utålelige unger. Gabrielle, der keder sig og har en affære med sin 17-årige gartner, og Bree der med djævlens vold og magt prøver at opretholde den perfekte facade af familielykke. Ovenover dem alle svæver Mary Alice, der for nylig begik selvmord ved at skyde sig selv i hovedet. ,. Säsong 1. Del 1 av 23. Producerat år 2004.
10:20 
Desperate Housewives [Repris]
Ah, But Underneath. Veninderne på Wisteria Lane ved ikke, hvad de skal stille op med det mystiske brev, Mary Alice efterlod sig, men de beslutter sig for i hemmelighed at efterforske sagen. Samtidig kæmper Susan mod barmfagre Edie om singlefyren Mikes gunst. Gabrielles mand kommer tidligt hjem fra arbejde og er tæt på at tage sin smukke hustru og den lækre gartner på fersk gerning. Bree og hendes mand begynder på en gang opslidende parterapi. Lynette lader frustrationerne over sine umulige unger gå ud over lovens lange arm. Og den nævenyttige nabo, Mrs. Huber, finder Susans afsvedne målebæger i den rygende ruin, der engang var Edies fine hus. ,. Säsong 1. Del 2 av 23. Producerat år 2004.
11:05 
Desperate Housewives [Repris]
Pretty Little Picture. Mary Alice var i gang med at forberede et stort middagsselskab, før hun tog livet af sig selv, og nu beslutter hendes veninder at arbejde videre med planerne. Gabrielle fortsætter sine hede hyrdetimer med gartneren John, men en af kvarterets småpiger ser dem kysse, og selv om hun kun er ni år, ved hun lige præcis, hvordan hun skal udnytte situationen. Bag Brees perfekte facade kæmpes en hård kamp for at skjule et smuldrende ægteskab, og Susan har en på alle måder mindeværdig konfrontation med sin eks-mand Karl. ,. Säsong 1. Del 3 av 23. Producerat år 2004.
11:50 
Desperate Housewives [Repris]
Who's That Woman?. Jorden brænder for alvor under Gabrielle, da hendes mand, Carlos, finder en af den unge gartners sokker under ægtesengen. Hvordan vil Gabrielle lige forklare, at den er havnet dér? Edie er ved at spise den emsige mrss. Huber ud af huset, det kan i den grad mærkes på husholdningsbudgettet, så derfor prøver hun at presse penge ud af Susann Hvis Susan ikke straks hoster op, vil mrss Huber afsløre, at hun ved, at Susan var i Edies hus, da det brændtee Men hvis det kommer frem at Susan var indblandet i branden, vil det give hendes eksmand, Carl, en enestående chance til et nyt forsøg på at bemægtige sig forældreretten over datteren Juliee. ,. Säsong 1. Del 4 av 23. Producerat år 2004.
12:35 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Friends, Lovers and Children. Davids økonomi skranter alvorligt, og han kontakter en lånehaj. Oven i købet opdager Donna, at David har brugt hendes kreditkort. En aften støder Kelly og Brandon ind i Dylans halvsøster, Erica, der lever som luder. De vil hjælpe hende, men vil hun hjælpes?. Valerie lider af kærestesorg, og Noah har det heller ikke for godt efter bruddet. Måske er det på tide, at Noah betror sig til en af vennerne. Forholdet mellem Carly og Steve er ved at blive seriøst, men pludselig dukker en kvinde fra Steves fortid op. ,. Säsong 8. Del 9 av 32. Producerat år 1998.
13:20 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Child of the Night. Steve tror ikke, han er far til Jodis barn, men Carly opfordrer ham til at få taget en DNA-test for at være sikker. Samtidig råder Davids far sin søn til at erklære sig konkurs, men det bringer ikke David ud af kløerne på lånehajen. Donna kan ikke tilgive David, at han har stjålet penge fra hende. Måske kan Noah og Donna trøste hinanden? Brandon og Kelly prøver endnu en gang at hjælpe Erica, men det kan bringe Ericas liv i fare. ,. Säsong 8. Del 10 av 32. Producerat år 1998.
14:10 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Deadline. David opsøger Donna for at takke hende for at have betalt hans lån af til lånehajen, men det kender Donna ikke noget til. Hvem har så betalt?. Det sætter Valerie sig for at finde ud af. Samtidig venter Steve ængsteligt på resultat af blodprøven. Er han far til Jodis barn? Brandon og Kelly har fået fat i Dylan. Erica får lov at bo hos ham, men så dukker politiet op og arresterer Brandon. ,. Säsong 8. Del 11 av 32. Producerat år 1998.
14:55 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Friends in Deed. Donna og Noah kommer sammen, og det gør Valerie og David fortvivlede. Valerie prøver at overtale Noah til at give hende ansvaret for natklubben the After Dark Club, som han har købt, men Noah har ikke opgivet at få David tilbage som bestyrer. Samtidig har Kelly en ubehagelig følelse af, at doktor Gary Monahan lægger an på hende, men Brandon beroliger hende. Brandon får til gengæld brug for al sin styrke til at modstå andre kvinder, da journalisten Emma Bennett dukker op på avisen. ,. Säsong 8. Del 12 av 32. Producerat år 1998.
15:40 
Lillemand [Repris]
Paparazzi. Jonatan er til 'Zulu Awards' med Ida, men Ida er slet ikke fan af arrangementet og forlader derfor festen. Jonatan bliver, men kommer til at kysse med Amalie Szighety, og Her&Nu kommer i besiddelse af et billede, der beviser det. Hvis bladet ikke skal trykke historien, er Jonatan nødt til at skaffe en endnu bedre historie, men hvor langt vil han gå for at holde på sin hemmelighed? Er han parat til at ofre sine gode venner? Sine kollegaer? Eller måske sin kæreste?. ,. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2015.
16:10 
Lillemand [Repris]
Hund imellem. Jonatan vil rigtig gerne have Ida til at flytte ind, men der er bare et lille problem. Hun har en hund, og det er ulovligt at have hund i andelsforeningen. Jonatan er ikke i tvivl om, at vedtægterne må ændres. Det kræver bare lidt politisk flair, deltagelse i fællesarbejdsdagen, plus en enkelt studehandel eller to. Men er det nok, når det viser sig, at man er oppe imod selveste formanden af andelsforeningen?. ,. Säsong 2. Del 7 av 10. Producerat år 2016.
16:45 
Modern Family [Repris]
The Wedding - Part One. Mitch og Cams store dag er endelig kommet, og intet kan ødelægge den. Desværre byder dagen på flere udfordringer end forudset, og Pepper Saltzman (Nathan Lane) evner som planlægger kommer virkelig på en prøve. I mellemtiden bor Cams forældre hos Jay og Gloria, Phil får lavet en øjeoperation, og Claire prøver at leve op til rollen som forlover. ,. Säsong 5. Del 23 av 24. Producerat år 2013.
17:10 
Modern Family [Repris]
The Wedding - Part Two. Bryllupskaosset fortsætter, efterhånden som ceremonien bliver rykket fra den ene beliggenhed til den anden. Gæsterne begynder at blive irritable, Mitchell og Cam er ved at miste modet, men så tager det hele en uventet drejning - og så kan brylluppet omsider gå i gang. ,. Säsong 5. Del 24 av 24. Producerat år 2013.
17:35 
Modern Family [Repris]
The Long Honeymoon. Hos familien Dunphy har sommeren været usædvanlig fredelig, men da Alex vender hjem fra lejrtur, skifter stemningen drastisk. Mitch og Cam er tilbage fra deres bryllupsrejse, men Cameron har svært ved at falde tilbage i hverdagens rammer, mens Mitch nyder at være hjemme. Og Gloria sætter sig for at gøre op med Jays ligegyldige holdning til sit eget udseende og beslutter sig for at give ham lidt af hans egen medicin. ,. Säsong 6. Del 1 av 24. Producerat år 2014.
18:00 
Modern Family [Repris]
Do Not Push. Alex er på udkig efter et campus, og Claire mener, at hun har fundet det perfekte sted, kun 45 minutter hjemmefra, men Alex har noget helt andet i tankerne. I mellemtiden har Lily besluttet, at det er på tide med et nyt familieportræt, da hun ikke selv er på billedet, som hænger over kaminen, og Jay bekymrer sig om, hvorvidt Gloria vil sætte pris på hans bryllupsgave. ,. Säsong 6. Del 2 av 24. Producerat år 2014.
18:25 
How I Met Your Mother [Repris]
Det skal blive den bedste nytårsaften nogensinde. I hvert fald hvis det står til Ted. Desværre går tingene ikke helt efter planen. ,. Del 11 av 22. Producerat år 2005.
18:50 
How I Met Your Mother [Repris]
Ted spørger Robin, om hun vil være hans date til et bryllup. Men bliver brylluppet mon egentlig til noget, efter Ted misforstår en væsentlig ting?. ,. Del 12 av 22. Producerat år 2005.
19:20 
Venner [Repris]
The One with All the Jealousy. Ross bliver ualmindeligt jaloux på Rachels nye kollega, den flotte Mark, og reagerer derfor meget stærkt, da han ser de to sammen. Samtidig begynder Monica at gå ud med en sexet afrydder, som skriver digte til hende. Og Joey får problemer, da han pynter på sit CV, for at få en rolle på Broadway. ,. Del 12 av 25. Producerat år 1997.
19:45 
Venner [Repris]
The One where Monica and Richard are Just Friends. Monica møder ved et tilfælde sin ekskæreste Richard (Tom Selleck), og de beslutter sig for at være venner, men det er lettere sagt end gjort. Også Phoebe får problemer. Hendes nye ven går nemlig i alt for løse shorts - og det har hun lidt svært ved at fortælle ham. ,. Del 13 av 25. Producerat år 1997.
20:15 
Jens the Beast [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2021. Jens har levet et liv på kanten som 'stærk mand' og jagtet store muskler. Han har brugt steroider, pumpet paraffinolie ind i sine arme og har kæmpet med spiseforstyrrelsen megareksi. Men selvom det er ti år siden, han skød olien i armene, vil de ikke stoppe med at vokse, og det kan have dødelige konsekvenser. Derfor skal han nu gennemgå fire smertefulde operationer for at få fjernet olien og sige farvel til mange år med spiseforstyrrelser, dårligt selvværd og 59 cm overarme. ,. Säsong 1. Del 1 av 3. Producerat år 2021.
20:40 
Amalie skal dø [Repris]
Amalie skal dø. For 21-årige Amalie Vilslev er der ingen vej tilbage: Hun skal dø. For tre år siden overlevede hun på mirakuløst vis en lungetransplantation, men nu siger lungerne endegyldigt fra. I denne livsbekræftende dokumentar følger vi Amalie i den sidste tid af hendes liv, hvor alle øjeblikke gælder. ,. Del 1 av 1. Producerat år 2022.
21:15 
1200 kilometer til et nyt liv [Repris]
Emma Greve vil være verdensmester i dans. Hun bliver udråbt som et af Danmarks helt store dansetalenter. Men en dag ændrer alt sig. I en alder af 14 år får Emma konstateret lymfekræft. De næste ti år er hun i hård behandling for sin kræftsygdom, og efter 197 kemobehandlinger kæmper hun med senfølger. Nu vil hun afslutte en lang sygdomsperiode med en kamp i sportens verden. Derfor sætter Emma sig for at cykle 1200 kilometer på seks dage for at starte et nyt liv. ,. Del 1 av 1. Producerat år 2021.
21:55 
Tinders mørke bagside
Find kærligheden via en app! Det bliver mere og mere almindeligt, men udsætter vi os selv for fare ved at gå jagt efter den eneste ene via Tinder?. Denne dokumentar afslører en mørk bagside, når kvinder fortæller om deres uhyggelige oplevelser med deres såkaldte 'match' på den populære datingapp. Producerat år 2020.
22:40 
SJIT Happens [Repris]
Vennerne skal til kollegiefest og Emil satser alt på at få hevet en pige med hjem. Mens pigejagten går strygende for Mads, må Emil gang på gang se sine forsøg blive skudt til jorden. Olau overvejer om han endelig skal rykke på Ane, men Ane er mest interesseret i, at han skal opmuntre hendes hjerteknuste veninde Lærke. Øland vil hellere spille computer til festen og ender med at møde en pige, der slår en Danmarksrekord. ,. Säsong 1. Del 3 av 10. Producerat år 2012.
23:05 
SJIT Happens [Repris]
Olaus studiegruppe er presset op til afleveringen af deres store semesteropgave, og det hjælper overhovedet ikke, at Mads får et forhold til en af pigerne i gruppen. Mads må nu prøve at holde sig i skindet for Olaus skyld. Imens fanger Ane interesse for fotografering og skal bruge Emils nøgne krop til en billedserie - et projekt, som han er alt andet end begejstret for. ,. Säsong 1. Del 4 av 10. Producerat år 2012.
23:30 
American Dad [Repris]
300. En saga slutter, når den gyldne lort endelig tilintetgøres. Stan og familien må finde alle Rogers kropsdele og bringe kaos tilbage til verden. ,. Del 23 av 24. Producerat år 2020.
23:55 
American Dad [Repris]
Yule. Tide. Repeat. En eksplosion fanger Stan i en tidsløjfe, der tvinger ham til at genleve de sidste fem minutter op til ulykken. Mon Stan finder ud af at redde julen og sin familie?. ,. Del 24 av 24. Producerat år 2020.
00:15 
American Dad [Repris]
Hot Water. Stan kommer til skade med ryggen og bliver overtalt til at købe et udendørs boblebad. Den nyindkøbte luksus skaber en ny gnist i Stan og Francines ægteskab, men glæden er kort, da boblebadet begynder at tale til Stan. Han bliver besat af boblebadet, og det lokker ham til en opførsel, der truer hele familiens sikkerhed. ,. Del 1 av 18. Producerat år 2011.
00:40 
American Dad [Repris]
Hurricane!. Stemmer: Stan Smith: Seth MacFarlane, Francine Smith: Wendy Schaal og Steve Smith: Scott Grimes. Øvrige stemmer: Hayley Smith: Rachael MacFarlane. Terry Bates: Mike Barker. Serieskabere: Seth MacFarlane, Mike Barker og Matt Weitzman. ,. Del 2 av 18. Producerat år 2011.
01:00 
Det Alt For Korte Linda P Show [Repris]
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør, og Anders Grau giver den endnu et skud i 'Graus Corner'. Ugens gæst er Jan Gintberg. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
01:30 
Kærester med landsholdet [Repris]
Theresa, Elina og Maria lever tre temmelig usædvanlige liv. De er nemlig kærester med hver deres fodboldspiller fra det danske herrelandshold. Vi følger kvindernes hverdag - blandt andet i Rotterdam, hvor Theresa gør sig klar til pokalfinale. Og selv om hendes mand, Nicolai Jørgensen, og hans klub, Feyenoord, bør vinde aftenens kamp, er der nerver på. I Sevilla har Simon Kjærs kone, Elina, besøg af en svensk veninde, og det er hårdt tiltrængt, for den udadvendte og sociale Elina savner i den grad veninderne hjemmefra. Yussuf Poulsens kæreste, Maria, har inviteret sine 'tyske mødre' med til kamp. Den går dog ikke helt, som Yussuf drømte om, og det får tankerne i gang hos Maria!. ,. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
02:00 
Kærester med landsholdet [Repris]
To Russia with love. Maria og hendes kæreste, Yussuf Poulsen, skal til det traditionsrige hestevæddeløb i Leipzig. Men vejen derhen er temmelig lang, når man følges med Yussuf, som er overordentlig flink over for sine fans. I Sevilla er det blevet forår, og det betyder leg i poolen i Elina og Simon Kjærs have. Og så er Elinas veninde Sara på besøg. Ud over at være bedste veninde er hun også ret god til at farve hår, og det skal selvfølgelig udnyttes. I Rotterdam passer Theresa sit arbejde med bloggen, som hun opdaterer så ofte som muligt. Og så skal Alfred, hendes og Nicolai Jørgensens elskede hund, luftes og passes. ,. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
02:25 
Kærester med landsholdet [Repris]
To Russia with love. Hvordan mødte Maria og Yussuf egentlig hinanden? Og hvad med dengang, de var kærester i én dag i femte klasse? I Sevilla er Elina i sit es. Hun har for første gang besøg af sin allerbedste veninde. Simon er meget væk, og så savner både Elina og deres to drenge ham meget. Theresa og Nicolai bor i Rotterdam, og han bliver skruk, hver gang han ser Theresas gode venindes lille baby. Theresa selv kan godt vente lidt endnu med en familieforøgelse. ,. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
02:55 
Stokkeruten
I et comedy-hyggeprogram guider Tobias Dybvad og Nikolaj Stokholm dig rundt på Nikolaj Stokholms hjemmebane: københavnske smørrebrødsrestauranter og små, særlige værtshuse fuld af historie og stemning. Og det er ikke kun noget, de gør, fordi de har rigtig meget lyst til det, og har det grinagtigt i hinandens selskab – det er simpelthen et ufravigeligt seerkrav. Producerat år 2021.
03:25 
Ha' det max [Repris]
London. Kathrine Abrahamsen rejser ud i verden for at møde nogle af de mennesker, der på Instagram lever et liv ud over det sædvanlige. Hun vil finde ud af, om deres hverdag virkelig er så fascinerende, som den tager sig ud på deres billeder. I London besøger Kathrine den 23-årige russiske rigmandsdatter, Daria Radionova, der på alle måder ser ud til at have det max med en Instagramprofil, der består af billeder af alt lige fra dyre pelse til en fløjlsbelagt Bentley. Kathrine får et unikt indblik i en yderst glamourøs tilværelse, og hun får også selv lov til at smage lidt på det søde liv. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
03:50 
Ha' det max [Repris]
Ibiza. Kathrine Abrahamsen rejser ud i verden for at møde nogle af de mennesker, der på Instagram lever et liv ud over det sædvanlige. Hun vil finde ud af, om deres hverdag virkelig er så fascinerende, som den tager sig ud på deres billeder. På Ibiza besøger Kathrine de to arvinger Lana og Stephy Scolaro på 22 og 25 år, hvis Instagramprofiler svømmer i bikinibilleder fra de mest eksotiske steder, ekstravagant shopping og vilde fester. Kathrine finder hurtigt ud af, at der er mindst lige så meget fart på de to pigers hverdag, som der er på deres billeder. Men kan hun følge med?. ,. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
04:10 
Ha' det max [Repris]
Miami. Kathrine Abrahamsen rejser ud i verden for at møde nogle af de mennesker, der på Instagram lever et liv ud over det sædvanlige. Hun vil finde ud af, om deres hverdag virkelig er så fascinerende, som den tager sig ud på deres billeder I Miami besøger hun Dan Folger og Christian Johnston på 23 og 24 år, der på Instagram ser ud til at leve drengedrømmen med masser af penge, vilde bling-smykker, dyre biler og halvnøgne damer. Hun går all in på at have det max med de to drengerøve og får i den grad at mærke på egen krop, hvad det vil sige at leve deres liv. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
04:35 (04:59)
Vilde stemmer [Repris]
Klar til at se Mikkel Kessler banke en kænguru ud af ringen? Og hvad har 'Bæveren fra Næveren' på hjerte?. Det finder du ud af i første program, hvor der også bliver budt op til 'Vild med dyredans'. ,. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2022.
05:45 (06:30)
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Home is Where Your Mom is. Kim får besked om, at hendes nye hus ikke kan stå klar i tide til fødslen. En uskyldig søskende-fight får Rob til at afsløre nogle overraskende karrieredrømme. ,. Säsong 8. Del 7 av 20. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå