Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
Dybvaaaaad [Repris]
Som rosinen i pølseenden er Dybvad landet i Albertslund, hvor den store sæsonfinale løber af stablen. Der vil uden tvivl være masser af jokes på alt, hvad der har rørt sig på dit tv i den forgangne uge, og Dybvad takker af for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. ,. Säsong 12. Del 11 av 11. Producerat år 2021.
07:20 
Dybvaaaaad [Repris]
Dybvaaaaad-redaktionen har brugt et halvt år på at se tv kun for din skyld, og endelig er de tilbage!. Som altid og under strengeste coronaforanstaltninger er Tobias Dybvad taget på en danmarksturne og starter i Næstved. Intet er helligt, alle tv-personligheder, realitystjerner og aktuelle tv-koncepter kommer under kærlig behandling med de sjoveste jokes på tv. ,. Säsong 13. Del 1 av 12. Producerat år 2022.
07:50 
Dybvaaaaad [Repris]
Hvis du er klar til at se din tv-oversigt blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, er redaktionen igen klar med ugens bedste jokes på ugens mest tåbelige tv-momenter. Præsenteret af komikeren Tobias Dybvad denne gang fra Ålborg. ,. Säsong 13. Del 2 av 12. Producerat år 2022.
08:25 
American Dad [Repris]
Fleabiscuit. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 8 av 29. Producerat år 2019.
08:50 
American Dad [Repris]
Future Is Borax, The. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 9 av 29. Producerat år 2019.
09:15 
Diamantfamilien [Repris]
På Diamantfamiliens ferie i Marokko er stemningen trykket. Efter tre dage med juice til samtlige måltider har pigerne fået 'nedtur på'. Mor Katerina holder humøret højt og arrangerer en ballontur for at højne den skrantende moral. Men fire sultne Pitzner-piger på halvanden kvadratmeter er ikke helt så afslappende, som mor havde forestillet sig. Pigernes inderste følelser kommer frem i lyset, da 'Spilmester Martin' giver familien kropsterapi. Men på trods af terapi og en renset sjæl er sulten svær at ignorere, og der må tages uautoriserede metoder i brug for at klare sig igennem feriens sidste døgn. Så mens resten af hotellet sover trygt, tager pigerne på 'tys tys-tur' ind til byen. ,. Säsong 2. Del 7 av 8. Producerat år 2018.
09:50 
Diamantfamilien [Repris]
I sæsonens sidste afsnit fejrer de fire Pitzner-piger, at en fantastisk sommer går på hæld. Men det er også nu, de skal have styr på fremtiden. Og selvom Elvira nu er blevet student og en "independent woman", så kniber det alligevel lidt med selvstændigheden, da hun skal til sit første møde med pladeselskabet - uden mor. Ophelias planer for sin gymnasietid forundrer begge hendes søstre. Og da familien diskuterer Thalias fremtid, ender det i tårer. For hvad gør man, når man ikke ved, hvad man vil med sit liv?. ,. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
10:20 
Diamantfamilien [Repris]
Der er gået et år siden sidst, og der er splittelse i Diamantfamilien!. Det 22-årige midterbarn, Elvira Pitzner, har ikke talt til resten af familien i to uger - og det er ikke normalt. Familien bryder sig ikke om hendes forhold til kæresten Marc - og derfor ønsker hun ikke at se dem. Nu bliver der indkaldt til et heftigt familieråd. I løbet af sit sabbatår har Elvira kastet sig ud i et projekt med en tøjbutik på internettet, men det står i vejen for familiens planer om at sende hende på hotelskole i Marbella i Spanien. Katerina er træt af hverdagens hamsterhjul og vil rejse til indianernes land i New Mexico. Men hvordan pakker man til en telttur på prærien, når man hader at sove i telt. ,. Säsong 3. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
10:55 
Diamantfamilien [Repris]
Mor Katerina er kommet hjem fra sin spirituelle telttur på prærien - to dage for tidligt. Ikke et godt tegn for Elvira, der håber, at turen har ændret hendes mors holdning til hendes kæreste, Marc. Man støtter op om hinandens projekter i Diamantfamilien. Katerina er derfor ikke begejstret over storesøstrenes dårlige reaktion på, at lillesøster Ophelia har fået nyt studiejob. Den ældste datter, Thalia, har boet i Danmark i snart et år og nyder at være tæt på familien. Hun satser derfor på, at alle vil møde op til hendes ridestævne, når nu det bliver afholdt i nabolaget. Elvira har startet et tøjmærke og en webshop. Det skal fejres med et launchparty med alle hendes blogger-veninder. ,. Säsong 3. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
11:30 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Violated. Dylan prøver at nærme sig Toni og får uventet hjælp fra hendes bodyguard. Samtidig venter der Kelly en ubehagelig overraskelse i forbindelse med Colins fernisering. Imens bliver Valerie udsat for sexchikane af sin lærer. Men er der nogen, der vil tro på hende?. ,. Säsong 6. Del 7 av 32. Producerat år 1995.
12:20 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Gypsies, Cramps and Fleas (a.k.a. Halloween VI). Amorinerne svæver i luften, da alle vennerne skal til udklædningsfest på "The After Dark Club", hvor Colins vægmaleri skal afsløres. Clare og Steve får det pludselig meget varmt, Valerie og David sværmer for hinanden, og Donna møder en flot fyr. Men i kulissen venter Ray. Samtidig stiller Toni sin far et vanskeligt spørgsmål. ,. Säsong 6. Del 8 av 32. Producerat år 1995.
13:05 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Earthquake Weather. Dylan frier til Toni, mens Donna forsøger at bryde helt med Ray. Men da hun gør sig klar til udvælgelsen af finalisterne som årets "Rose Prinsesse", dukker han op endnu en gang. Da et jordskælv senere ryster byen, og især Colin, kommer Brandon og Susan ud for en helt unik oplevelse. ,. Säsong 6. Del 9 av 32. Producerat år 1995.
13:55 
Beverly Hills 90210 [Repris]
One Wedding and a Funeral. Dylan og Toni skal giftes, men aftenen før brylluppet bliver de bortført af deres venner. Toni skal fejre sin sidste nat før den store dag med pigerne, mens Dylan får sig en mandesnak med drengene. Samtidig glæder Tonis bodyguard sig til brylluppet, hvorimod hendes far i al hemmelighed er ved at føre en ondskabsfuld plan ud i livet. Så da han opsøger Toni på selve dagen, er det ikke for at ønske hende tillykke. ,. Säsong 6. Del 10 av 32. Producerat år 1995.
14:45 
Modern Family [Repris]
Treehouse. Jay og Gloria spiser middag med et vennepar, og Gloria bliver misundelig over, hvor meget mere manden er romantisk i forhold til Jay. Gloria vil gerne have Jay med ud og danse salsa, så hun stiller ham et ultimatum. Mitchell udfordrer Cameron til at få en lækker piges telefonnummer, men Cameron tager væddemålet lidt for alvorligt. Og Phil får en ny ven, som han forsøger sig med at bygge en træhule. ,. Säsong 3. Del 7 av 24. Producerat år 2011.
15:10 
Modern Family [Repris]
After the Fire. En nabos hus brænder ned, så Claire samler familien og nabolaget til en indsamling af nødvendige husholdningsting for at hjælpe den ramte familie videre. Som Jay løfter flyttekasser, kommer han desværre til skade med ryggen, men Phil tilbyder at massere ham, som han er overraskende god til. Cam bringer Haley og Alex i livsfare med en flyttebil, og Claire føler sig udenfor, da hun opdager, at Mitchell og Gloria ofte mødes. ,. Säsong 3. Del 8 av 24. Producerat år 2011.
15:40 
Modern Family [Repris]
Punkin Chunkin. Phil får besøg af en milliardæren Kenneth Ploufe, der har opbygget sin formue ved at tænke hvad Phil ville gøre. Men hvis Kenneth er blevet rig på den måde, hvorfor er Phil så ikke? Det er et spørgsmål, der får Phil til at anklage Claire for at holde ham tilbage. Samtidig tror Mitchell ikke på Cams gamle Thanksgivinghistorier, så familien bliver opdelt i to og må gøre regnskabet op med en særlig græskarkonkurrence. ,. Säsong 3. Del 9 av 24. Producerat år 2011.
16:05 
Modern Family [Repris]
Express Christmas. Det er en solrig decemberdag, og familien hænger ud ved Jays pool. De indser alle, at det er sidste gang, de alle er samlet inden jul, så hvis de skal fejre det sammen, skal det være den dag. Phil får samlet tropperne, de får udleveret deres opgaver, og så har de fire timer til at ordne dem og vende tilbage til huset for at fejre en ekspresjul. Og det er noget af et syn, der venter familien, da de kommer tilbage. ,. Säsong 3. Del 10 av 24. Producerat år 2011.
16:30 
Tomgang [Repris]
At fodre hesten. Theis og Aslan er trætte af Mathias' manglende kærlighedsliv og opretter derfor en dating-profil. Modvilligt accepterer Mathias at tage på date med 'Suttemusen'. Daten går ikke så godt, men grundet rigelige mængder shots kan Mathias ikke helt huske, hvordan aftenen endte for 'Kiosk-Boy'. Men det kan 'Suttemusen'! Rita skal til gammel elevfest og har aftalt med Hans, at han henter hende. Rita har store, store forventninger til aftenen. Ikke mindst til Hans som var den lækre fyr i klassen. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2013.
17:00 
Tomgang [Repris]
Komplimenter. Aslan giver Mathias en lektion i, hvordan man giver en kvinde komplimenter og får en smuk kvinde til at rødme. Han beder Mathias prøve, og det er en opgave Mathias ikke slipper helt godt fra. Til gengæld bliver Aslan noget overrasket, da han finder ud af, at han skal gennemgå og bestå en fysisk prøve for at komme ind på Politiskolen. Til alt held har han Theis ved sin side. Med lang og glorværdig karriere i Hjemmeværnet bag sig ved Theis, hvordan han får Aslan i god fysisk form på ingen tid. Og han er heller ikke bleg for at give eksempler på sine egne "combat-skills". ,. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2013.
17:25 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Alice Levine taper negle til næsen. Russell Howard binder et slips om hovedet, og Time Vine bliver en smule trist over et stykke bøjet metal. ,. Säsong 6. Del 9 av 10. Producerat år 2018.
18:15 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Det er blevet tid til den store finale. Hvem løber med den ultmative præmie - Greg Davies' skinnende buste på en sokkel af træ?. ,. Säsong 6. Del 10 av 10. Producerat år 2018.
19:05 
Venner [Repris]
The One with Phoebe's Husband. Til alles overraskelse er Phoebe gift med en homoseksuel canadier ved navn Duncan! Duncan sagde ja til ægteskabet for at få en opholdstilladelse. Phoebe er stadig vild med ham, men han er bøsse - eller er han nu også det, bare fordi han er skøjteløber?. Samtidig finder Rachel ud af, at Ross og Julie endnu ikke har været i seng sammen, og det er trods alt et godt tegn, synes hun. Hun fortæller Ross, at seksuel tilbageholdenhed virker særdeles ophidsende på kvinder, og at han bare skal stå fast. Uheldigvis har Rachels gode råd ikke helt den effekt, hun havde regnet med. ,. Del 4 av 24. Producerat år 1997.
19:35 
Venner [Repris]
The One with Five Steaks and an Eggplant. Vennerne vil fejre Ross' fødselsdag på en helt speciel måde, men stemningen bliver en anelse trykket. Det viser sig nemlig, at Monica og Chandler glemmer at tænke på, at de har mange flere penge til rådighed end Phoebe, Rachel og Joey. Monica må også indse, at skæbnen kan være hård, og Chandler får omsider noget for sit telefonabonnement, da en sexet kvinde får forkert nummer. ,. Del 5 av 24. Producerat år 1997.
20:05 
Date mig nøgen (DK) [Repris]
'Date mig nøgen' er programmet, hvor intet er overladt til fantasien. I aften er 25-årige Ida fra Aalborg på jagt efter drømmedaten. Ida er kosmetolog og salsainstruktør. Men hvem skal hun lære de forbudte trin? Se med, når Ida finder sig en date blandt et panel, bestående af fem nøgne singlemænd. ,. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
20:40 
Landmand søger kærlighed Australien
Landmændene og kvinderne skal til stor landmandsfest. En kæmpe overraskelse, der ændrer kærlighedseventyret markant, sparker festen i gang. Säsong 11. Del 7 av 13. Producerat år 2021.
21:45 
Alene sammen [Repris]
Alle fire par mødes til en festlig fællesmiddag på fastlandet. Det står hurtigt klart, at der er forskellige opfattelser af livet på øerne, for mens flere af kvinderne har krise, har mændene mod på mere. Meget mere. Hvad der starter som en uskyldig selskabsleg, ender med at få store konsekvenser for Mathias og Christina. ,. Säsong 3. Del 7 av 11. Producerat år 2022.
22:25 
Da Janet Jackson blev klædt af
The New York Times-dokumentar fra 2021. 1. februar 2004. SuperBowl gør klar til det spektakulære pauseshow. Janet Jackson og Justin Timberlake går på scenen. Justin blotter Janets bryst - det skete, og det varede under et sekund. Hendes karriere blev aldrig den samme igen. Hans status voksede. Hvorfor? The New York Times undersøger sagen. Producerat år 2021.
23:30 
Smuk som min mor [Repris]
Smuk som min mor. Velkommen til Emilie og Gittes verden. Er Danmark klar til to kvinder, der tør tale åbent om plastikkirurgi?. ,. Säsong 1. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
23:55 
American Dad [Repris]
Flavortown. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 2 av 29. Producerat år 2019.
00:15 
American Dad [Repris]
Persona Assistant. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 3 av 29. Producerat år 2019.
00:40 
American Dad [Repris]
Legend of Old Ulysses, The. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 4 av 29. Producerat år 2019.
01:00 
American Dad [Repris]
Twinanigans. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 5 av 29. Producerat år 2019.
01:25 
Verdensmænd [Repris]
Turen går til Portugal, og Nikolaj Stokholm rammes af en sitrende følelse af, at det bedste ville være at blive derhjemme - men heldigvis er der masser portvin. ,. Säsong 1. Del 4 av 10. Producerat år 2020.
01:45 
Verdensmænd [Repris]
Nikolaj Stokholm hader Cuba. Så elsker han det. Så hader han det. Og så elsker han det igen. Det bliver en rutsjebanetur af følelser i Bo Lydmands yndlingsland. ,. Säsong 1. Del 5 av 10. Producerat år 2020.
02:10 
Verdensmænd [Repris]
Det er lidt tilfældigt, at Tobias, Nikolaj og Bo ender i Canada, men det viser sig, at de endelig har fundet et land, som Nikolaj Stokholm elsker næsten lige så meget som Danmark. Her møder Bo sin overmand i form af en dansktalende canadier, og Tobias får opfyldt en drøm om først at tage en dukkert i havet efterfulgt af en skitur på bjerget. ,. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2020.
02:45 
Verdensmænd [Repris]
Hvad er drømmedestinationen, når man er gammel af sind, elsker smørrebrød og ternet dug? Naturligvis Costa del Sol. Nikolaj, Tobias og Bo besøger pensionistklubben 'Club Danesa' på den spanske sydkyst, som er fyldt med danskere, fiskefilet, rundstykker, remoulade og ikke mindst højt humør. ,. Säsong 1. Del 7 av 10. Producerat år 2020.
03:10 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 34 av 40. Producerat år 2012.
03:35 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 35 av 40. Producerat år 2012.
04:05 
Zulufonen - Movember special [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 36 av 40. Producerat år 2012.
04:30 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 37 av 40. Producerat år 2012.
04:55 (05:49)
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 38 av 40. Producerat år 2012.
05:50 (06:40)
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Sometimes You Need to Adjust - Part Two. Kim undgår at snakke om forholdet til Kanye. Khloé føler sig stadig presset af familien og skal tage stilling til, om hun vil deltage i Scotts restaurantåbning. ,. Säsong 7. Del 9 av 19. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå