Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Dybvaaaaad [Repris]
Rosinen i Dybvaaaaad-enden er Silkeborg, der lægger by til sæsonfinalen, hvor Tobias takker af for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson med masser af jokes. ,. Säsong 11. Del 12 av 12. Producerat år 2020.
07:10 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad har endnu en gang finkæmmet ugens tv-programmer for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip og præsenterer dem som sædvanlig med en god portion humor, parodier og sarkasme. Denne gang fra Næstved. ,. Säsong 12. Del 1 av 11. Producerat år 2021.
07:40 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad er klar med flere fantastiske klip. Der analyseres og jokes med alt, hvad der har rullet over din tv skærm i den forgangne uge og parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer. ,. Säsong 12. Del 2 av 11. Producerat år 2021.
08:15 
American Dad [Repris]
Twinanigans. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 5 av 29. Producerat år 2019.
08:40 
American Dad [Repris]
Top of the Steve. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 6 av 29. Producerat år 2019.
09:05 
Diamantfamilien [Repris]
I en hverdag, hvor mottoet 'der er regler for andre, og så er der regler for os' gælder, bliver det sværere og sværere for mor Katerina Pitzner at styre de tre stædige, farverige og vidt forskellige døtre. Denne gang har den førstefødte, Thalia, indkaldt til familieråd for at træffe en svær beslutning om familiens vilde hanhunde Benjay og Houdini. Katerina konfronterer hjemmeboende Elvira med hendes nøgenhed på de sociale medier, som mor mener er upassende for hendes image og navn. Elviras fokus ligger dog et helt andet sted, da hun skal i IKEA med sin nye kæreste, Marc. ,. Säsong 2. Del 1 av 8. Producerat år 2018.
09:40 
Diamantfamilien [Repris]
Hos Diamantfamilien er Elvira gået på læseferie. Men at læse til skriftligt kinesisk kan være svært, når gadefestivalen Distortion ligger dagen før eksamen. Mor Katerina tager affære, for skal man egentlig holde studenterfest, hvis man slet ikke bliver student? Samtidig i Holland har storesøster Thalia valgt at tage til et prestigefyldt stævne med en nervøs hest og en skadet skulder - stik imod lægernes anbefalinger. Og endelig skal familiens to hanhunde vises frem for en ny potentiel ejer, der kommer på besøg med en tredje hanhund. Et møde, der bestemt ikke går stille for sig. ,. Säsong 2. Del 2 av 8. Producerat år 2018.
10:15 
Diamantfamilien [Repris]
Elvira fylder 21 år. Det skal fejres på traditionel vis med fødselsdagssang og hjemmebagte boller. Men alt er ikke, som det plejer. For Elvira er slet ikke hjemme til at blive vækket - og er bollerne overhovedet hjemmebagte?. Forventningerne er høje, når mor og to søstre skal se Elviras nye 'opholdssted' for første gang, men det kan være svært at nå alle fødselsdagsforberedelser, når man har fejret sin bedste ven aftenen og natten forinden. ,. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
10:45 
Diamantfamilien [Repris]
Det er blevet dagen, hvor det afgøres, om Elvira bliver student og dermed fri fra 13 års skolefængsel. Det er svært at afgøre, hvem der er mest nervøs, mama Katerina eller Elvira selv. Men heldigvis har Elvira forberedt sig godt - på hvilken kjole hun skal have på. Ifølge Elvira skal en god karakter nemlig scores på at 'se klog ud'. I mellemtiden søger Ophelia sin egen form for frihed, og den normalt så kyniske lillesøster viser nye sider af sig selv, da hun modtager sin spritnye knallert. ,. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
11:20 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Home Is Where The Tart Is. Alle vennerne fra Beverly Hills er tilbage efter en lang sommerferie. Kelly har fundet sig en ny kæreste, kunstmaleren Colin Robbins. Derfor afviser hun Dylan, der nu er på jagt efter sin fars morder. Brandon står med et næsten tomt hus - bortset fra Valerie og hendes nye veninde Ginger, der hele tiden spiller op til narrestreger. Da de alle sammen er til fest hos Donnas mor, forsvinder en smuk værdifuld ring - men hvem har stjålet den?. ,. Säsong 6. Del 1 av 32. Producerat år 1995.
12:15 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Buffalo Girls. Alle mistænker Ray for at stå bag tyverierne, som efterhånden tager til blandt vennerne i Beverly Hills. Donna er den eneste, der bakker Ray op, men da de tropper op til Kellys fødselsdag, er stemningen blandt vennerne trykket. Samtidig er Kelly såret over, at hendes nye ven Colin glimrer ved sit fravær. Men måske kan gaverne lette på stemningen?. ,. Säsong 6. Del 2 av 32. Producerat år 1995.
13:05 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Must Be a Guy Thing. På årets første skoledag støder Brandon ind i Dylan. Men Dylan har ikke tænkt sig at ende på skolebænken. Han vil derimod i kontakt med pigen Toni, der kan føre ham ind på livet af hans fars morder. Brandon kæmper indædt for at komme til at skrive klummer under bladets nye redaktør, Susan. Og der venter Kelly en ubehagelig overraskelse, da hun introducerer sin nye kæreste, Colin. Valerie og Colin kender nemlig hinanden. ,. Säsong 6. Del 3 av 32. Producerat år 1995.
13:50 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Everything's Coming Up Roses. Både Dylans forhold til Toni Marchette og Brandons forhold til Susan udvikler sig, mens de andre piger er optaget af en skønhedskonkurrence. Valerie har held med at smigre Colin, mens han er ved at male en mur i hendes natklub. Men hvad sker der, når Kelly opdager Valeries bedrag?. ,. Säsong 6. Del 4 av 32. Producerat år 1995.
14:40 
Modern Family [Repris]
Dude Ranch. Hele familien besøger en cowboyranch, men Claire har svært ved at acceptere, at Dylan nu er en del af familiens liv. Phil forsøger at imponere Jay med sine cowboyevner, men Jay har travlt med at holde den flirtende guide væk fra Gloria. Micth og Cameron har stadig ikke fortalt familien, at de gerne vil adoptere en dreng, og Alex får sit første kys, men det er ikke, hvad hun havde forventet. ,. Säsong 3. Del 1 av 24. Producerat år 2011.
15:10 
Modern Family [Repris]
When Good Kids Go Bad. Mitchell og Cameron er klar til at adoptere et barn mere, men Lily har det godt med at være enebarn. Cameron føler sig ansvarlig for Lilys opførsel, da han har pylret meget om hende, så han forsøger at alde Lily være mere uafhængig. Gloria må agere ydmyg overfor skoleinspektøren, efter hun har anklaget ham for at være fordumsfuld overfor columbianere. Haley og Alex udarbejder en plan for at få hvert deres værelse. ,. Säsong 3. Del 2 av 24. Producerat år 2011.
15:35 
Modern Family [Repris]
Phil On Wire. Phil ser en dokumentarfilm om at gå på line og beslutter at begynde på det selv. Haley er sur over, at hendes stræber af en lillesøster er sprunget et par klasser over, så de nu skal have matematik sammen. Claire forsøger at skabe fred mellem pigerne, men hendes forsøg gør bare problemet værre. Cameron begynder på en ren juicediæt, og Mitchell ved, at han vil lide under Camerons sult-raseri, så han begynder på samme kur. ,. Säsong 3. Del 3 av 24. Producerat år 2011.
16:00 
Modern Family [Repris]
Door to Door. Claire vil have sat et stopskilt op ved et vejkryds tæt ved deres hjem, og hele familien støtter hende i hendes nye projekt, for så har hun ikke tid til at holde øje med, hvad de laver: Phil og Luke vil være berømte ved hjælp af en viral video. Gloria leder efter deres hund, Stella, der er stukket af. Og Manny vil have en check af Jay, for han har ikke solgt det indpakningspapir, han skulle have solgt for skolen, men Jay nægter ham checken og tvinger ham til at stemme dørklokker. ,. Säsong 3. Del 4 av 24. Producerat år 2011.
16:25 
Tomgang [Repris]
En tur i sommerhus. 'En tur i sommerhus'. Der har igen været indbrud i kiosken, og der skal installeres et alarmsystem. Men det har Mathias ikke tid til at tage sig af, for Mies veninde Sandy er blevet dumpet og har brug for nogen at snakke med. Og da bøsser er så gode at snakke med, bliver Mathias inviteret med på tur i sommerhus. Mathias fortæller stolt drengene om turen. Aslan mener, at muligheden for at få en trekant op at køre bestemt må være til stede. Theis er ikke helt med på, hvad Aslan mener, men insisterer på at få lov til at tage med. Alt tegner til, at det bliver en fantastisk tur - og Theis skal endda dele seng med Mie. Samtidig tager Aslan ansvaret for at få installeret alarmsystem i kiosken. ,. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2013.
17:00 
Tomgang [Repris]
Storskrald. Stemningen er på nulpunktet hos Mathias, og Mie er rasende. I lejligheden serverer Rita thai-inspirerede frikadeller, og under en ophedet diskussion om, hvorvidt den ariske race er overlegen, får Theis og Aslan arrangeret en chilispisningskonkurrence. For at genoprette forholdet til Mie tager Mathias initiativ til et fællesmøde med alle gadens erhvervsdrivende. Mathias ved nemlig, at Mie gerne vil have folk til at samarbejde for at gøre gaden mere attraktiv for de handlende. Mødet med 'Fuckword'-Tonny, Slagter-Tom og 'Klods Hans'-Bitten går ikke helt som planlagt. Men til gengæld tegner det til, at Mathias' plan i forhold til Mie bærer frugt. ,. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2013.
17:25 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Halvvejs er det Liza, der fører konkurrencen. Denne gang står den på snekugler, gummiænder og træagtige skeer. ,. Säsong 6. Del 6 av 10. Producerat år 2018.
18:15 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Tim Vine står overfor en våd bh, Alice Levine bliver kastet ud i cricket, og Russell Howard efterligner et kattedyr. ,. Säsong 6. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
19:05 
Venner [Repris]
The One with Ross' New Girlfriend. Rachel, der nu har besluttet sig for at gå målrettet efter Ross, får en ubehagelig overraskelse, da Ross vender tilbage fra Kina. Samtidig har Phoebe varierende succes med at klippe sine venners hår - det går rigtig godt med Joey og Chandler, men da turen kommer til Monica, går det helt galt. Og så får Chandler sig en rystende oplevelse, da han besøger Joeys skrædder. ,. Del 1 av 24. Producerat år 1995.
19:35 
Venner [Repris]
The One with the Breast Milk. Mens Carol og Susan er væk, passer Ross og vennerne Ross' nyfødte søn, Ben. Da Phoebe smager på den opvarmede brystmælk, udebliver reaktionen ikke fra de andre. De synes, det er direkte ulækkert - navnlig Ross. Samtidig er Monica blevet venner med Ross' veninde, Julie, og det er bestemt ikke noget, der huer Rachel. ,. Del 2 av 24. Producerat år 1997.
19:55 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram - sæson 8. S8, Ep5 5 Jun. 2019Stay Humble. Paul Sinha kæmper med en basketball, Joe Thomas har en katastrofal fødselsdag, og Sian Gibson vil forsøge at redde Alex fra en vandfugls skarpe næb. ,. Säsong 8. Del 5 av 10. Producerat år 2019.
20:40 
Cici & DeeDee - Dollars i Dubai
DeeDee flytter til Dubai for at bo og arbejde med veninden Cici. Hun har nemlig en mission: at blive hurtigt rig, så hun kan købe et hus til sin far i Elfenbenskysten. Det betyder et liv med dyre biler, penthouse og luksus. Men også et liv med afsavn til venner og familie. Säsong 2022. Del 1 av 5. Producerat år 2023.
21:15 
Diamantfamilien [Repris]
Dansk realityserie fra 2022. Ophelia og Katerina skal finde den perfekte indflytningsgave til Thalia, der næsten er færdig med at renovere sin lejlighed. Men når kunsterne serverer hvidvin for Katerina, så kommer hun til at købe hele galleriet. Tilbage i København kæmper Katerina med, hvordan hun er den bedste mor for Elvira, og det ender med et opgør til en klassisk familiemiddag. ,. Säsong 6. Del 1 av 9. Producerat år 2022.
21:50 
Smuk som min mor
Smuk som min mor. Velkommen til Emilie og Gittes verden. Er Danmark klar til to kvinder, der tør tale åbent om plastikkirurgi?. Säsong 1. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
22:15 
Følg mig
Cathrines drøm om en stor børneflok sættes på en hård prøve. Emil gør sig klar til Rainbow Awards, og Alexandra får sig en stor overraskelse midt i ferien. Säsong 2. Del 1 av 8. Producerat år 2019.
22:45 
Følg mig
Emil er nomineret til årets LGBT-youtuber og er spændt på aftenens udfald. Imens tager Daniel hul på opgøret med Jyden og alkoholen på en skiferie i Avoriaz. Säsong 2. Del 2 av 8. Producerat år 2019.
23:05 
Sugardating - Alt har en pris
Dansk reportageserie fra 2021. Sarah skal møde sin sugardaddy, men er i tvivl om, hvor meget skal hun tage for det. Lara Denice har været sugarbabe i 11 år og sælger aldrig sig selv billigt. Säsong 1. Del 1 av 4. Producerat år 2021.
23:30 
Fordi vi har lyst [Repris]
Ditte har fået delt nøgenbilleder og går under navnet 'slutty ho' i sin hjemby. Sammen med tre unge kvinder tager hun nu kampen op mod seksuel udskamning. ,. Säsong 1. Del 1 av 4. Producerat år 2020.
23:55 
American Dad [Repris]
The Never-Ending Stories. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 9 av 13. Producerat år 2017.
00:20 
American Dad [Repris]
Railroaded. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 10 av 13. Producerat år 2017.
00:40 
American Dad [Repris]
My Purity Ball and Chain. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 11 av 13. Producerat år 2017.
01:00 
American Dad [Repris]
Oretron Trail. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 12 av 13. Producerat år 2017.
01:25 
Bytte Bytte Bytur [Repris]
Sofie kommer fra Nordsjælland og er vant til vin og champagne. Nannah er mindre optaget af kvaliteten. Hun drikker for at blive fuld, så hun kan give den gas, når hun går på gaybar med vennerne. Nu bytter de to bytur. ,. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2020.
01:50 
Bytte Bytte Bytur [Repris]
Thisted og Rødovre ligger i hver sin ende af landet, men måske er festkulturen ikke så forskellig?. Emma fra Vestegnen er blevet sendt et smut til Nordjylland, imens Elina tager østpå til Emmas veninder. ,. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2020.
02:20 
Bytte Bytte Bytur [Repris]
Hvad sker der, når en fyr fra Falster, der fester bedst med billige fadøl på pubcrawls, bliver sendt til København for at drikke dyre flasker med en flok velklædte fuckboys?. ,. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
02:45 
Verdensmænd [Repris]
Tobias Dybvad har sat sig for at teste Nikolaj Stokholms eventyrlyst, men Nikolaj er ikke meget for at slippe kontrollen og sine elskede vante rammer. Første destination tager ham heldigvis ikke særlig langt, men til en tryg, lille havn, Nikolaj kender særdeles godt. ,. Säsong 1. Del 1 av 10. Producerat år 2020.
03:25 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 22 av 40. Producerat år 2012.
03:55 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 23 av 40. Producerat år 2012.
04:20 
Zulufonen special med Brian Holm [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 24 av 40. Producerat år 2012.
04:45 (05:14)
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 25 av 40. Producerat år 2012.
05:55 (06:40)
Keeping up with the Kardashians [Repris]
The Dominican Republic - Part 1. Familieferien kommer dårligt fra start, da Kourtney bliver skyld i, at hverken hun, Kim eller Scott når flyet. Bruce og Scott kæmper med deres forskelligheder. ,. Säsong 7. Del 6 av 19. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå