Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. ,. Del 10 av 12. Producerat år 2019.
07:05 
Dybvaaaaad [Repris]
Dybvad er nået til Esbjerg, hvor han stiller det store spørgsmål: Hvad er vigtigst under sex - orgasme eller at se resten af Kiel?. ,. Del 11 av 12. Producerat år 2019.
07:35 
American Dad [Repris]
Flavortown. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 2 av 29. Producerat år 2019.
08:00 
American Dad [Repris]
Persona Assistant. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 3 av 29. Producerat år 2019.
08:25 
Diamantfamilien [Repris]
Diamantfamilien. I 'Diamantfamilien' går man benhårdt efter sine drømme, men det er ikke altid lige let. Elvira kæmper med at få mixet og udgivet sin single 'Perfect', men skal samtidig håndtere sin mor, som agerer benhård manager. I Holland skal Thalia deltage i et vigtigt stævne med sin og sin mors fælles hest, og Katerina kommer ned for at se, om investeringen i både hest og datter giver afkast. ,. Säsong 1. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
09:00 
Diamantfamilien [Repris]
Diamantfamilien. Ære, fremtid og mors anerkendelse er på spil, når Thalia skal have sin og sin mors fælles hest, Quality, til stævne i Holland. Mor Katerina er kritisk tilskuer og har meget svært ved ikke at blande sig. Hjemme i Danmark forsøger Elvira at sætte alle sejl ind på træningen, så hun kan vinde væddemålet over sin mor. Det er dog svært, når IKEA har så lækre kødboller. ,. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
09:35 
Diamantfamilien [Repris]
Diamantfamilien. Diamantfamilien tager på den længe ventede ferie til Bahamas. Men allerede inden de kommer ud af døren, er alt kaos, og bedre bliver det ikke efter ankomsten til den caribiske ø. Undervejs får Katerina og Elvira endelig afgjort væddemålet om, hvem der står skarpest, Thalia bliver konfronteret med en akavet Tinderflirt, og pigernes barndomstraume genopleves, da de bliver væk fra deres mor i et indkøbscenter. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2018.
10:10 
Diamantfamilien [Repris]
Diamantfamilien. Der slås sprækker i Diamantfamilien, da Katerina konfronterer Elvira med hendes dovne holdning til hendes egen musikvideo. Mama smækker pengekassen i, og Elvira må nu stå på egne ben i Miami. Thalia kan dog ikke dy sig for at hjælpe sin lillesøster og trækker i alle de tråde, hun kan, for at sikre, at Elviras karriere holder sig på rette spor. Men musikvideoen presser ikke kun familien. Også Elviras kæreste, Milo, har det svært med projektet. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
10:40 
Squash [Repris]
Beverly Hills 90210. Donna overtaler uden problemer Valerie til at kontakte Ray for at tilbyde ham et job i the After Dark Club - men kan Donna også stole på Valeries intentioner?. David slår sig sammen med den sorte hip-hopper Juhan, som han vil optræde sammen med i klubben. Men Juhan er tidligere straffet, og da nogle ballademagere dukker op i klubben, bliver der optræk til slagsmål. ,. Producerat år 1994.
11:30 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Girls on the Side. Kellys billede dukker op på forsiden af "Seventeen Magazine", men det minder hende kun om de brandsår, hun har i dag. Derfor opsøger hun Alison, der stadig er indlagt. Ray er tilbage i klubben, hvor hans mor allerede den første aften kommer til at røbe hans lille hemmelighed til Clare og David, der bliver dybt chokerede. ,. Säsong 5. Del 28 av 32. Producerat år 1994.
12:20 
Beverly Hills 90210 [Repris]
The Real McCoy. Brandon bliver opfordret til at genopstille som studenternes præsident. Kelly må rejse til New York sammen med Steve for at posere for "Seventeen Magazine". Dylan oplever noget yderst usædvanligt under en af sine hypnose-seancer. Han genoplever et tidligere liv, hvor Kelly var hans store kærlighed. Valerie har udset sig et nyt offer - Brandon. ,. Säsong 5. Del 29 av 32. Producerat år 1994.
13:10 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Hello Life, Goodbye Beverly Hills. Det er opbruddets time i Beverly Hills. Jim Walsh er blevet tilbudt et job i Hongkong, og Jesse og Andrea er næsten klar til at rejse til Yale. Også Dylan har fået rejsefeber og har købt to billetter til en tur jorden rundt. Han inviterer Kelly med, og det sætter hende i et følelsesmæssigt dilemma. Brandon bliver til gengæld dybt såret og er parat til at gøre hvad som helst for at holde på Kelly. ,. Säsong 5. Del 30 av 32. Producerat år 1994.
13:55 
Modern Family [Repris]
The Musical Man. Cameron nyder sin stilling som musikinstruktør på Luke og Mannys skole, men han tager den kommende musical mere alvorligt end godt er. Jays bror, Tommy, er i byen på besøg, men deres nådesløse broderlige drillerier går lidt for langt. Og Phil overtaler familien i at være med i hans nye reklame, men da han også inddrager familiens minivan, kommer der et uventet resultat ud af det. ,. Säsong 2. Del 19 av 24.
14:25 
Modern Family [Repris]
Someone to Watch Over Lily. Mitchell og Cameron kigger efter en værge til Lily, i tilfælde af der skulle ske dem noget. De i al hemmelighed vurderer de derfor deres familiemedlemmer, men det er ikke betryggende, hvad de ser. Mitchell og Cameron oplever, at Jay giver Manny en dosis tough love, at Claire kører Luke til en børnepsykolog for at få hans udvikling vurderet og at Haley og Alex havner i noget småkriminel adfærd på skolen. ,. Säsong 2. Del 20 av 24.
14:50 
Modern Family [Repris]
Mother's Day. Claire og Gloria vil tilbringe Mors dag udenfor på vandretur med børnene, men deres konstante brokkeri får bægeret til at flyde over for Claire, og hun tager Gloria med i faldet. Phil og Jay bliver hjemme for at lave en lækker middag, men det hele bliver akavet, da Jay meget uventet viser svaghed et øjeblik. Cameron bliver meget selvbevidst over at blive betragtet som moderen i forholdet. ,. Säsong 2. Del 21 av 24.
15:15 
Modern Family [Repris]
Good Cop, Bad Dog. Claire er træt af at være den onde strømer af forældrene, så hun og Phil bytter roller for en dag. Det går dog ikke godt for nogen af dem, da Claire skal køre go-kart med drengene, og Phil skal have pigerne til at gøre rent på deres badeværelse. Cameron ligger i sengen med influenza, men Mitchell tænker mere på, hvad han skal gøre med de Lady Gaga koncertbilletter, de har til samme aften. ,. Säsong 2. Del 22 av 24.
15:40 
Perfekte Steder [Repris]
Rose og Tobias er genforenet. Men noget er under opsejling, og Tobias er nødt til at fortælle Rose sandheden om, hvordan han har det. Imens fejrer MM & Alex åbningen af deres kaffebar, og Natascha introducerer Astrid for hele gruppen. Da nytåret kommer, ser verden anderledes ud. Tiden er gået, og under en farverig himmel mødes gamle og nye flammer. ,. Säsong 3. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
16:20 
Tomgang [Repris]
Pigen overfor. 'Pigen overfor'. Drengene hænger ud i kiosken, og midt under Theis grundige gennemgang af, hvad piger tænder på og ikke mindst, hvad de ikke tænder på, opdager Aslan, at der er en pige, som er ved at åbne en blomsterbutik der, hvor der tidligere lå en skomager. Pigen fanger Mathias interesse, og under kyndig vejledning fra Aslan beslutter Mathias sig for at gå over for at hilse på. Mødet går på ingen måder som forventet, og Mathias får problemer. Både i forhold til Mie, men også af ren fysisk karakter. ,. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2013.
16:50 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Komikerne går lidt i barndom, da der skal smages på mystisk babymad, fortælles uhyggelige godnathistorier, og en plastikøgle skal monteres på en boremaskine. ,. Säsong 6. Del 3 av 10. Producerat år 2018.
17:45 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Det biver forrygende, da Tim Vine må strippe. Russell Howard får nye tatoveringer, og Alice Levine laver da Vinci i flødeskum. ,. Säsong 6. Del 4 av 10. Producerat år 2018.
18:35 
Venner [Repris]
The One with the Ick Factor. Monica er forelsket, men bliver drillet af vennerne, fordi den udkårne er meget ung. Og hun finder snart ud af mere om ham, end hun ønsker. Rachel fortæller, at hun har drømt, at hun var sammen med Chandler. Det gør Ross meget jaloux. ,. Del 22 av 24. Producerat år 1994.
19:05 
Venner [Repris]
The One with the Birth. Da Ross' eks-kone Carol skal føde, møder han op sammen med vennerne og Carols kæreste Susan. Men Ross og Susan hakker så meget på hinanden, at de er ved at gå glip af selve fødslen. Monicas biologiske ur tikker som en tidsindstillet bombe, og Joey bliver gode venner med en ugift, højgravid kvinde. ,. Del 23 av 24. Producerat år 1994.
19:35 
Minkavlerne [Repris]
Da Jakobs kæreste, Rebekka, serverer røræg, smoothie og en masse trælse spørgsmål, ved familien ikke helt, hvilket ben de skal stå på. Jakob har måske ikke fortalt hele sandheden om sin familie, og tiden er kommet til at lægge kortene på bordet. Martin og Allan søger tilflugt i containeren hos René. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2019.
20:10 
Umage [Repris]
Den årlige sommerhustur hænger i en tynd tråd. Jakob har en anden aftale med sin kæreste, Katrine. Ruben er påvirket af den dårlige stemning og må gå i fosterstilling. Men efter lidt tid tager Ruben alligevel med ud og spiller frisbee, hvor de andre møder Rubens 'veninde'. Ruben, Theis og Jakobs venskab er changes. Kan det reddes? Og kan Jakob redde trådene ud med Katrine?. ,. Del 4 av 4. Producerat år 2020.
20:40 
Stormester [Repris]
Vores krøllede venner skal igennem 11 opgaver og en kurv fuld af frugt og grønt. Men kommer alle lige godt igennem?. Mark skal udføre hemmelige instrukser, og så bliver der brug for en helt særlig advokat. ,. Säsong 6. Del 5 av 8. Producerat år 2022.
21:50 
Stormester UK
Britisk underholdningsprogram - sæson 8. S8, Ep5 5 Jun. 2019Stay Humble. Paul Sinha kæmper med en basketball, Joe Thomas har en katastrofal fødselsdag, og Sian Gibson vil forsøge at redde Alex fra en vandfugls skarpe næb. Säsong 8. Del 5 av 10. Producerat år 2019.
22:40 
Verdensmænd [Repris]
Nikolaj Stokholm hader Cuba. Så elsker han det. Så hader han det. Og så elsker han det igen. Det bliver en rutsjebanetur af følelser i Bo Lydmands yndlingsland. ,. Säsong 1. Del 5 av 10. Producerat år 2020.
23:10 
Helt sort [Repris]
Dansk reportageserie. Dansk reportageserie. Melvin er taget til Kronjylland. Det betyder det ægte Jylland, men hvad laver en ægte jyde?. Ved Grenås kyst finder man Danmarks største ta’ selv buffet af tang. Her smager Melvin på de slimede delikatesser, som blandt andet går under navnet havets bacon. I Ebeltoft tilbyder Beate en alternativ form for terapi, nemlig en spirituel gåtur med en lama. Og i Randers skal man passe på med at fylde 30 år uden at være gift. Det oplever Melvin, når han er med til at skyde en peberkanon af til en lokal fødselsdagsfest. Den tradition har Melvins mor svært ved at forstå. ,. Säsong 2. Del 1 av 5. Producerat år 2020.
23:40 
En stor aften med Simon Talbot [Repris]
I dag kigger David Minerba forbi. Han er stor på 'Tikken', er helt utrolig ung og har stadig sin første 'beef' til gode. Jakob Thrane er ikke helt lige så ung – men han er utrolig sjov og tager os igennem såvel udfordringer med pollen som glæden ved 'Last Christmas' i juli måned. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2022.
00:10 
American Dad [Repris]
The Mural of the Story. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 5 av 13. Producerat år 2017.
00:30 
American Dad [Repris]
(You Gotta) Strike for Your Right. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 6 av 13. Producerat år 2017.
00:55 
American Dad [Repris]
Klaustastrophe.tv. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 7 av 13. Producerat år 2017.
01:15 
American Dad [Repris]
Death by Dinner Party. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 8 av 13. Producerat år 2017.
01:40 
ZULU HK [Repris]
Det tre måneder lange vanvidsprojekt er næsten ved sin ende, og den store finale mod de jernhårde ladies nærmer sig med hastige skridt. Til sidste træning inden den endelige finale kan cheftræner Lars Rasmussen konkludere, at ZULU HK langt om længe spiller som et hold. Men da det går op for drengene, hvem deres modstandere er, begynder nervøsiteten at indfinde sig. Har en flok amatører en chance mod tidligere OL-vindere? Kan man udrette mirakler alene på troen, og kan boldnørderne lave den helt store overraskelse?. ,. Del 9 av 9. Producerat år 2018.
02:10 
Bytte Bytte Bytur [Repris]
Ida bor i et lille, vegansk kollektiv i Aalborg. Hun fester oftest hjemme, hvor kollektivet hygger sig rundt om køkkenbordet med fællesang og Thy Classic. Ida skal bytte bytur med Sofie, som typisk fester i Vejle Bowl'n'Fun med kødbuffet, breezers og ikke mindst bowling, inden natten kulminerer med dans og beerpong på stamstedet Eske's. ,. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2020.
02:40 
Bytte Bytte Bytur [Repris]
Naya og Frederikke bytter bytur og vennegruppe for en aften. Naya er oprindeligt fra Esbjerg og går på vandpibebar og high-end natklubber for at drikke drinks og twerke løs. Frederikke er en rigtig bodegapige fra København, der foretrækker kolde bajere og skøre druklege - indimellem krydret med en partybus. ,. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2020.
03:05 
Bytte Bytte Bytur [Repris]
På en burgerbar tager Kathrine Abrahamsen imod Kevin og Hjalte, som begge har været på en uvant bytur. Hjalte har været i Midtjylland hos den øl- og shotsdrikkende knallertklub Lonesome Cowboys. Kevin har derimod været et smut på djævleøen og i øvelokalet med metalbandet Billy Boi in Poision, hvor mokai og heavy noget overraskende går hånd i hånd. ,. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2020.
03:30 
Brian Mørk Show 3 [Repris]
Brian Mørk skyder med skarpt efter de kendte med opdigtede optrin og kufferten fuld af tarvelige tricks. Som altid må gæsterne ikke afvise et setup, men i stedet freestyle sig igennem skøre interviews, understøttet af "bevismateriale", der er så åbenlyst konstrueret, at man skulle tro, det var løgn. Denne gang kan du møde Anders Breinholt, der konfronteres med sin fortid som samba klovn og Adam Duvå Hall, der afslører sin fortid som undercover skole-agent. Du kan også høre, hvad Anders bruger alle sine penge på. Og så demonstrerer Adam, hvordan han laver våben ud af kogegrej. Sidst men ikke mindst springer Breinholt ud som "fup bøsse", hvad det så end betyder?. ,. Säsong 3. Del 11 av 13. Producerat år 2011.
04:00 
Brian Mørk Show 3 [Repris]
Brian Mørk skyder med skarpt efter de kendte med opdigtede optrin og kufferten fuld af tarvelige tricks. Som altid må gæsterne ikke afvise et setup, men i stedet freestyle sig igennem skøre interviews, understøttet af "bevismateriale", der er så åbenlyst konstrueret, at man skulle tro, det var løgn. Denne gang kan du bl.a. høre om, hvordan Nikolaj Kopernikus har formået at erobre verdensrekorden i - at have verdensrekorder, og du kan møde Anders Lund Madsen, der beviseligt er "Verdens Gladeste Mand". Du kan også høre om, hvorfor Anders hader skaldede mænd og landevejsrøvere, og hvorfor Kopernikus synger højt - inden i hvaler!. ,. Säsong 3. Del 12 av 13. Producerat år 2010.
04:25 
Brian Mørk Show 3 [Repris]
Hvis du så sidste afsnit af Brian Mørk Show, så er du muligvis blandt nogle af de heldige, der overlevede den skrækkelige "Massakre i Valby", hvor Brian var blandt de omkomne. I dette ekstra program steder de overlevende fra redaktionen hans jordiske rester til hvile. Se med når Jonas Schmidt, Carsten Eskelund og MC mindes den store entertainer og hans livsværk med en kavalkade af de bedste gæster, de sjoveste bidder og hidtil usete fraklip. ,. Säsong 3. Del 13 av 13. Producerat år 2010.
04:55 (05:20)
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 1 av 40. Producerat år 2012.
05:50 (06:25)
Dybvaaaaad [Repris]
Kan det lade sig gøre at slå Søren Ryges rekord i lange klip? Og kan man spise nok is i dansk tv? Se med, når 'Dybvaaaaad' runder sæsonen af i Aalborg. ,. Del 12 av 12. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå