Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad viser de sjoveste klip fra dit tv og vender vrangen ud på kendisser og reality-stjerner. 'Dybvaaaaad' rykker som altid ud i hele landet. Denne gang står Viborg for skud. ,. Del 11 av 12. Producerat år 2018.
06:50 
Natholdet med Hadi Ka-koush [Repris]
Allerførste afsnit af ’Natholdet’ med Hadi Ka-koush som vært bliver skudt i gang med en mand i julestemning og nyt om, hvordan Anders Breinholt har det i dag. Se med, når medværterne Drew Sycamore og Andreas Odbjerg griner med danskerne, mens de hører deres dejlige grin. ,. Del 1 av 8. Producerat år 2022.
07:30 
Natholdet med Hadi Ka-koush [Repris]
Mikkel Kryger har glemt, hvor hans mave sidder, klimakrisen bliver sammenlignet med teenagesex og Hadi introducerer de to medværter, Sus Wilkins og TopGunn, for kondomstafet. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2022.
08:10 
Natholdet med Hadi Ka-koush [Repris]
Vi ser klip med fortalelser, en bager som ikke vil forstyrres i sit arbejde og af Nicholas Kawamura, der ikke har nogen arme. Der er masser af gode grin og tilbageblik, når vi med medværterne Jimilian og Pelle Peter Jencel genbesøger Jimilians MGP-karriere og tager en tur til Bornholm – Danmarks svar på Jamaica. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2022.
08:50 
Natholdet med Hadi Ka-koush [Repris]
Hvad laver nyhedsværter egentlig, når der stilles om til vejret? Hvordan smager et kys? Og hvad lavede Jesper Ole i 2010?. Der er lagt op til gode grin, når Hadi bl.a. inviterer de to medværter, Jesper Ole Feit og Julie Rudbæk, med på en akavet date. ,. Del 4 av 8. Producerat år 2022.
09:35 
Natholdet med Hadi Ka-koush [Repris]
En kvinde finder sin gamle skunk, mens en anden kvinde finder en trold. Se med, når Hadi overrasker Molly Egelind med fraklip - og Jonatan Spang opdager, at han har en dobbeltgænger. ,. Del 5 av 8. Producerat år 2022.
10:15 
Natholdet med Hadi Ka-koush [Repris]
En nudist prøver at få Adam Duvå Hall til at grine, et ægtepar taler om elpriser, og i 'Korpset' er de ikke helt enige om, hvilken vej der er fremad. Der er gode grin i studiet, når medværterne Christian Fuhlendorff og Mahamad Habane vurderer jokes og hører danskernes dejlige grin. ,. Del 6 av 8. Producerat år 2022.
10:55 
Natholdet med Hadi Ka-koush [Repris]
Når Petra ikke er på arbejde, bliver der dakket igennem i 'Go’ Morgen Danmark', TV 2 Nord er ved at kåre Årets Nordjyde og så afslører Clara, at hun er blevet forelsket i musikanmelderen Thomas Treo. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2022.
11:40 
Natholdet med Hadi Ka-koush [Repris]
Sofie Jo og Sofie Linde er medværter, når sæsonen afsluttet med et brag. Det sker når jul og VM i fodbold bliver smeltet sammen i en helt ny sang, sunget af Hadi og Christopher. Se med, når Hadi viser klip med et børnehavebarn, der har helt styr på, hvad Mette Frederiksen laver - og en mand, som finder spor fra nisser. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2022.
12:25 
Natholdet [Repris]
Der er drama i 'Bagedysten', da en kage går i stykker, Puk Elgård lader en stakkels fyr hænge i en skål, og Hjalmer Larsen har skrevet en lejlighedssang til Anders. ,. Del 21 av 39. Producerat år 2021.
12:55 
Natholdet [Repris]
Udsolgte gåsebryster betyder stor skuffelse, en mand har scoret sin kæreste i Elgiganten i Holstebro og Mark le Fêvre ligner en anden med langt og krøllet hår. ,. Del 22 av 39. Producerat år 2021.
13:30 
Natholdet [Repris]
Et innovativt kaffelåg er nu opfundet, en zombie interviewer en anden zombie og medvært Lars Hjortshøj får selskab af en legendarisk tatoveret kending fra 'Natholdet'. ,. Del 23 av 39. Producerat år 2021.
14:05 
Natholdet [Repris]
Hans Engell udtaler ordet stress på en ‘street’ måde, en kommunalvalgskandidat smider trøjen og medvært L.O.C. tager Anders med på en gysermission i kælderen. ,. Del 24 av 39. Producerat år 2021.
14:40 
Dybvaaaaad [Repris]
Følg med på 'Dybvaaaaad's Danmarksturné, når ugens tv serveres med jokes og parodier på alt, hvad der rører sig i kendis- og tv-verdenen. Denne uge fra Køge. ,. Säsong 11. Del 3 av 12. Producerat år 2020.
15:10 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad har finkæmmet ugens tv-programmer for dig og fundet de sjoveste klip, der som altid præsenteres med et skud humor, parodier og sarkasme. ,. Säsong 11. Del 4 av 12. Producerat år 2020.
15:40 
Dybvaaaaad [Repris]
Tag med ind i Dybvads vanvittige univers af jokes, parodier og tåbeligheder - alene på bekostning af indholdet i dit tv. Denne gang fra Esbjerg. ,. Säsong 11. Del 5 av 12. Producerat år 2020.
16:15 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Det er blevet tid til den store finale. Men hvem løber med værten gyldne hoved? Og gaber Mel Giedroyc over for meget?. ,. Säsong 4. Del 8 av 8. Producerat år 2017.
17:10 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Greg og Alex har opgaver i ærmet, der i den grad udfordrer deltagerne, som blandt andet skal spille basketball uden hænder og ro uden årer. ,. Säsong 5. Del 1 av 8. Producerat år 2017.
18:00 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Deltagerne bliver kastet ud i nye uhyrligheder, der blandt andet indeholder salt smørepålæg, ægte blod og yoghurt. ,. Säsong 5. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
18:55 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. De fem deltagere bliver virkelig udfordret denne gang, da der skal balanceres med frugtgele og kreeres kostumer til kokosnødder. ,. Säsong 5. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
19:50 
ZULU Open mic med Victor Lander [Repris]
De tør stå foran 1000 tilskuere i landets største teatersale, og de kan optræde i live-tv foran millioner af mennesker. Det eneste, der gør dem nervøse, er at optræde med en helt ny joke. Nu kan du kigge med, når dansk stand-ups modigste mennesker tester jokes. ,. Säsong 3. Del 2 av 15. Producerat år 2022.
20:45 
Andrew Tate - et farligt forbillede?
Hvem er Andrew Tate? Hvad er det, der har gjort ham populær hos unge mænd verden over - og hadet af kvinder?. VICE-journalisten Matt Shea forsøger at afdække Tate og hans metoder og kommer med ind i hans domæne i Rumænien, inden Tate bliver anholdt og sigtet for menneskehandel og seksuelle overgreb. Producerat år 2023.
21:35 
Indiana Jones og templets forbandelse
Amerikansk eventyrfilm fra 1984. Året er 1935. Indiana Jones (Harrison Ford) ankommer til Indien, der stadig hører under britisk styre. Han er blevet bedt om at finde nogle ædle, antikke juveler. I sin jagt på skatten støder han på en hemmelig sekt, der holder slaver og ofrer mennesker. Producerat år 1984.
23:35 
ZULU Open Mic Special med Fuhlendorff [Repris]
Finpudsning og tilretning er en vigtig del af komikernes arbejde, når jokes skal virke foran et livepublikum. Hvad siger publikum til de nye jokes?. ,. Säsong 1. Del 3 av 5. Producerat år 2020.
00:05 
Det alt for store Linda P show [Repris]
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Ugens gæst er komiker Christina Sederqvist. ,. Del 3 av 10. Producerat år 2015.
00:50 
LEGO Masters Australia [Repris]
Australsk underholdningsprogram. 'LEGO Masters Australia' er tilbage!. Konkurrencen, der er bygget til at skubbe fantasien og kreativiteten hos Australiens skarpeste LEGO-byggere, vender tilbage med en sæson to, der lige som en hver god to'er, lover at være større og bedre end den første. Og det nye kuld LEGO-byggere skal hurtigt bevise deres evner, når de i sæsonens allerførste udfordring skal kæmpe om den mytiske gyldne klods ved at skabe deres egne LEGO-verdener på en fri vulkan-LEGO-ø. ,. Säsong 2. Del 1 av 11. Producerat år 2020.
02:20 
Det Alt For Korte Linda P Show [Repris]
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør og Anders Grau giver den endnu et skud i "Graus Corner". Ugens gæst er Julie Zangenberg. ,. Del 3 av 8. Producerat år 2015.
02:55 
Det Alt For Korte Linda P Show [Repris]
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør og Anders Grau giver den endnu et skud i "Graus Corner". Ugens gæst er Simon Talbot. ,. Del 2 av 8. Producerat år 2016.
03:25 
Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! [Repris]
Mød Michael Carøe, der afslører sine inderste hemmeligheder, og Geo, der fyrer den af, helt uden filter!. Det sker alt sammen i Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! Påstandene flyver gæsterne om ørerne, og aftalen er, at de ikke må benægte noget som helst, men skal improvisere en forklaring frem. Gæsterne bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde!. ,. Säsong 2. Del 8 av 13. Producerat år 2008.
03:50 
Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! [Repris]
Mød Lars Brygmann, der afslører sine inderste hemmeligheder, og Nikolaj Kopernikus, der fyrer den af, helt uden filter!. Det sker alt sammen i Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! Påstandene flyver gæsterne om ørerne, og aftalen er, at de ikke må benægte noget som helst, men skal improvisere en forklaring frem. Gæsterne bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde!. ,. Säsong 2. Del 9 av 13. Producerat år 2008.
04:20 (05:15)
Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! [Repris]
Mød Peter Frödin, der afslører sine inderste hemmeligheder, og Hella Joof, der fyrer den af, helt uden filter!. Det sker alt sammen i Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! Påstandene flyver gæsterne om ørerne, og aftalen er, at de ikke må benægte noget som helst, men skal improvisere en forklaring frem. Gæsterne bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde!. ,. Säsong 2. Del 10 av 13. Producerat år 2008.
05:45 (06:20)
Dybvaaaaad - afsnit 100! [Repris]
'Dybvaaaaad' er klar med den store sæsonfinale. Som rosinen i pølseenden er Tobias Dybvad og holdet landet i Århus. Her takker 'Dybvaaaaad' af for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. ,. Del 12 av 12. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå