Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro, Hrvatska
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro, Hrvatska
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro, Hrvatska
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro, Hrvatska
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro, Hrvatska
10:20 
Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (14/25)
Bettys Diagnose 6. Christine otkrije ravnatelju svoje osjecaje. Buduci da je on zatecen, dogovore se za veceru na kojoj ce o svemu raspraviti. Može li se Alexander još jedanput zaljubiti u nju? Uloge: Eric Klotzsch (dr.Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Ercan Durmaz (Safi Edemir), Floria Fitz (prof. dr. Alexander von Arnstett), Annina Hellenthal (Bettina "Betty" Weiss), Rona Ozkan (Ava Edemir), Marie Zielcke (Hanna Winter), Max Alberti (dr. Frank Stern) Odabrala: Martina Rajšek. Del 14.
11:08 
Duzijanca (2. dio), emisija pucke i predajne kulture (2018.) (R)
U drugome dijelu filma o dužijanci, žetvenoj svecanosti backih Hrvata Bunjevaca, upoznat cemo vec 50 godina postojece natjecanje risara, kosaca žita, kao i njegovog ucestalog pobjednika, prema kojem je na središnjem trgu u Subotici napravljen i spomenik. Vidjet cemo i kakve su sve obveze tijekom prošlosti imale središnje osobe ove priredbe - bandašice i bandaši - a kakve imaju danas, te što im znace njihove uloge. Autor teksta: Aleksej Pavlovsky Glavni snimatelj: Ivan Kovac. Del 2.
11:33 
Upoznajmo Hrvatsku - zaronite s nama: Uvala Livka - otok Solta (25/60)
Uvala Livka na južnom dijelu otoka Šolte u svom podmorju skriva jedan od najljepših zidova u ovom dijelu Jadrana. Kolonije žarnjaka Parazoanthus axinellae krase podmorske vrtove svojim koloritom. Majstor kamuflaže, hobotnica, ispuštajuci crnilo prilikom bijega od kamere, pokušala nas je zavarati promjenom boje i strukture kože. Del 25.
11:44 
TV Kalendar (R)
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Diva, telenovela (12) (34/130)
Totalmente Demais. Carolina ugleda Arthura i Natashu u restoranu. Optuži ga da sabotira natjecanje jer je Natasha clanica žirija i ne bi trebala vecerati s njime. Carolinu razljuti spoznaja da je rekao Natashi za njezinu trudnocu. Cassandra moli Deboru da ode s njom na fakultet kako bi našla nešto u laboratoriju cime bi mogla naštetiti Elizi. Debora joj daje sredstvo za uspavljivanje koje Cassandra odluci isprobati na ocu. Florisval govori Carolini da su muškarci žrtve svojih žena kad je u pitanju ocinstvo. Cascudo ubaci svoje stvari u Jenifferin ruksak. Wesley se prepire s njime. Arthur priprema Elizu za natjecanje. Max je poucava kako ce reklamirati "Bastilline" proizvode. Silas i Eusebia razgovaraju o tome kako Sofijini roditelji zapravo nisu poznavali svoju kcer. Cascudo i Wesley se tuku ispred škole. Rosangela odlazi po svoju djecu i kori ih. Montanhi se ne svida njezin odgoj djece. Hugo pod utjecajem Cassandrina sredstva za omamljivanje zamijeni Lurdinhu s Carolinom, te zavodnicki skoci na nju u baru. Riscado dode u redakciju i na racunalu vidi Nininu sliku. Jacare se prisjeca kako ga je Nina gurnula u kriminal. Del 34.
13:15 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (105/160) (R)
The Dr. Oz Show 8. Krumpir se vratio! Svim mrziteljima krumpira koji vjeruju da deblja porucujemo da se varaju. Otkrijte hranjive tvari kojima je bogat te kako uživati u njemu i držati pod kontrolom razinu šecera. Tia Mowry ce nam ispricati kako se u tajnosti bori protiv ovisnosti o tabletama za mršavljenje. Del 105.
13:57 
I to je Hrvatska: Cavoglave (10/50)
14:15 
Heartland (8), serija (12) (9/18) (R)
Heartland 8. Krdo divljih konja žele pobiti i Ty i Amy odlaze pomoci starom prijatelju u Pike River. Napetost izmedu Petera i Lou i dalje rastu sve dok zajednicka opasnost ne zaprijeti uništenjem obitelji. Del 9.
14:58 
Bajkovita Hrvatska: NP Plitvicka jezera (R)
Plitvicka jezera - carobna igra vode, zelenila i kamena. Prizor koji rijetko gdje priroda pruža covjeku. Najveci su i najposjeceniji hrvatski nacionalni park, te osobita geološka i hidrogeološka pojava. U krškim krajevima vlada oskudica vode, jer voda uglavnom brzo ponire, te se najvecim dijelom nalazi u njegovom podzemlju. Medutim, kad je rijec o Plitvickim jezerima, taj svjetski poznati biser hrvatskog krša i svojevrsni prirodni fenomen kao da prkosi tim prirodnim zakonitostima. Plitvicka jezera Nacionalnim parkom proglašena su još 1949. godine, a njihovoj ljepoti nije mogao odoljeti niti UNESCO, te ih je uvrstio na svoju listu svjetske baštine, kao jednu od prvih prirodnih atrakcija na tom cijenjenom popisu. Naratorica: Paula Jusic. Del 45.
15:09 
Umorstva u Midsomeru (12), serija (12) (6/7) (R)
Midsomer Murders 12. Prica prati zagonetno umorstvo koje se dogodi u kuci uglednog i cestitog covjeka kojemu se Barnaby odavno divi. Tijekom istrage divljenje prerasta u blisko prijateljstvo - sve dok naposljetku Barnaby ne dode do poražavajuceg otkrica. Del 6.
16:44 
TV Kalendar (R)
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Zrtve ljubavi, serija (12) (39/44) (R)
Sacrificio D'amore. Nakon što su zahvaljujuci Brandu izbjegli neprijateljsku paljbu, Corrado mu naglasi da to ne znaci da su jednakog ranga sad kad mu je spasio život. Njihov odnos na bojišnici izgleda da se pogoršava, a ne primiruje. Otrovana žena nestala je s odjela bolnice, a njezini su nalazi ukradeni. Silvia se obrati radnicama tvornice i potakne ih da govore o svojim zdravstvenim problemima. Izgleda da su one previše u strahu da bi progovorile, no odjednom, nakon dulje tišine, radnice ipak progovore. Krvarenja iz nosa, mucnine, pobacaji, povracanje i žutilo kože. Komisiji je to dovoljno da pokrene istragu. Livio se osjeca kao da ga je njegova sestra Lucrezia izdala. Božic 1915. Corrado grli Silviju i svoga sina Simonea koji je vec tinejdžer - nakon što je dobio dopust, privilegij koji Brando nije dobio. Kad Lucrezia sazna za to, ona se unatoc opasnostima probije do rovova kako bi bila sa svojim suprugom. Njih dvoje uspiju ukrasti samo nekoliko casaka mira u tom vrtlogu rata. Unatoc Brandovom uvjeravanju Lucrezia strahuje da ce on zauvijek biti zaljubljen u Silviju. Corradov povratak kuci je gorko-sladak. Silvijina naklonost mu dodatno otežava da bude blizak s njom. Corrada su strahote rata obilježile i on je svjestan toga da ga Silvia ne voli više kao nekad. Corrado potom potraži utjehu u narucju Auguste Maffei. Strast, brižnost i strpljenje žene koja ga voli iako zna da joj ljubav nije uzvracena naizgled blaže njegove boli - barem privremeno. Uloge: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo). Del 39.
18:02 
Upoznajmo Hrvatsku - zaronite s nama: Uvala Livka - otok Solta (25/60) (R)
Uvala Livka na južnom dijelu otoka Šolte u svom podmorju skriva jedan od najljepših zidova u ovom dijelu Jadrana. Kolonije žarnjaka Parazoanthus axinellae krase podmorske vrtove svojim koloritom. Majstor kamuflaže, hobotnica, ispuštajuci crnilo prilikom bijega od kamere, pokušala nas je zavarati promjenom boje i strukture kože. Del 25.
18:11 
Potjera (R)
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 6
20:04 
Nestali, serija (15) (3/4) (R)
Put kroz bosanski teritorij pokazao se izuzetno pogibeljnim. Nepoznata osoba izvodi ih iz minskog polja, a zatim vodi u napušteno prenocište ne bi li se ondje odmorili i prikupili snagu za dalje. Istovremeno tragajuci za Ljubom i skrivajuci se od brojno nadmocnijih neprijatelja, Prka, Sikira, Delon, Nervoza, Pape i Gradski sve su umorniji i iscrpljeniji. Spas se ukaže u vozilu koje bi im moglo ubrzati i olakšati put kuci. Slikarica maske: Ana Bulajic Crcek VFX supervizor: Kristijan Mršic Dizajner zvuka: Ivan Zelic Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi. Del 3.
20:55 
Loto 6 - izvjestaj
20:59 
General i dzentlmen, dokumentarni film
Dokumentarni film posvecen životu proslavljenoga generala Petra Stipetica (1937. - 2018. ) kronološki prikazuje njegov život: odrastanje u Ogulinu, vojnu karijeru u Jugoslaviji, zatim prelazak u Hrvatsku vojsku i njegovu ulogu u Domovinskom ratu, te vrijeme nakon rata kada je bio i nacelnik Glavnog stožera Hrvatske vojske. O životu karizmaticnoga generala govore clanovi njegove obitelji, najbliži prijatelji i suborci.
21:57 
Oluja nad olujama, dokumentarni film
Vojno-redarstvena akcija Oluja zasigurno je jedna od najblistavijih vojnih pobjeda u hrvatskoj povijesti. Tijekom akcije koja je trajala nepuna osamdeset i dva sata osloboden je Knin i veliki dio do tada zaposjednutog hrvatskog teritorija, a ujedno je omogucen kraj rata na ovim prostorima te mirna reintegracija istocne Slavonije i Baranje. U emisiji upoznajemo mnoge kljucne aktere ove operacije i saznajemo neke široj javnosti nepoznate cinjenice iz Oluje.
23:00 
Dnevnik 3
23:15 
Sport
23:20 
Vrijeme (R)
23:22 
Vijesti iz kulture
23:35 
Milijarde (2), serija (15) (8/12) (R)
Billions 2. Axe istražuje tko je upropastio njegov posao u Sandicotu, ali nailazi na velike zapreke. Chuck traži kompromitirajuce informacije o politickom suparniku. Lara odlazi u Sandicot ublažiti napetost izmedu grada i obitelji Axelrod. Wendy pomaže Tayloru da riješi problem u Axe Capitalu i ulaže u njihovu dobrobit. Chuck i otac odlaze na službeni dogadaj kako bi od mocnog saveznika osigurali uslugu. Del 8.
00:34 
Zrtve ljubavi, serija (12) (39/44) (R)
01:20 
Dr. Oz (8), talk-show (12) (105/160) (R)
02:02 
Dnevnik 3 (R)
02:17 
Sport (R)
02:20 
Vijesti iz kulture (R)
02:28 
Na vodenome putu (11): Irski divlji zapad - Connemara, dokumentarna serija (13/20) (R)
03:12 
Betty i njezine dijagnoze (6), telenovela (12) (14/25)
03:55 
Heartland (8), serija (12) (9/18) (R)
04:37 
Skica za portret (R)
04:43 
Duzijanca (2. dio), emisija pucke i predajne kulture (2018.) (R)
05:09 
Dnevnik 2 (R)
05:51 (06:39)
Diva, telenovela (12) (34/130)

Favoritprogram

Ta bort fr�n dina favoriter p� dagens tv
Din kanal pďż˝ Dagens Tv
Vrijeme
HRT1, lördag 15/6 12:18(12:20)

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrĺ